Når Disneys streaming-tjeneste i efteråret 2019 er klar, så bliver det kun med indhold, som er egnet for børn. Går Fox-handlen igennem, så bliver “Deadpool” og “Logan” altså ikke forenet med resten af Marvel på Disney-tjenesten, der bliver helt uden R-rating.

Se også: Disney ansætter tidligere Apple-chef til at opbygge konkurrent til Netflix

Det er Deadline, der skriver, at den kommende Disney-tjeneste vil blive ganske uden R-rating, som tillader grovere sprogbrug og nøgenhed.

Derfor vil Disney-ejendom med R-rating blive flyttet til VOD-tjenesten Hulu, som Disney og Fox til sammen ejer majoriteten af.

Disney har, efter Fox-handlen blev officiel, slået fast, at der også bliver plads til “Deadpool” og andre med R-rating i fremtidens Disney – men altså åbenbart ikke på den nye streaming-tjeneste.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Star Trek fever 1 år siden

Skod. Kan man i det hele taget se denne "HULU" i Danmark
Gravatar

#2 Ryder666 1 år siden

Streamer godt nok ikke. Men hold da op, hvor er Disney en flok pussies.
Gravatar

#3 MystiskeMox 1 år siden

Hvor er det bare ringe af Disney.

Og som sædvanlig så må man gerne slå en masse folk ihjel, men grov snak, nøgenhed og sex er bandlyst. De er jo helt i skoven. Giv os nu film uden censur og overdreven politisk korrekthed.
Gravatar

#4 Snipp 1 år siden

Buuuuh! hvorfor ikke bare have en "adult" section og "kid" section som Netflix har?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

med tanke på deres branding giver det jo altså meget god mening, men det er da stadig irriterende :(
Gravatar

#6 Johnny42 1 år siden

Det vigtigste for mig ved R-Rating er den udpenslede vold, så alt det med sprog-brug og visning af lidt mere hud er jeg fløjtende ligeglad med. Der er dog film hvor det ikke føles rigtigt, hvis karaktererne anvender PG-13 sprog, som f.eks. i Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Men en film som Deadpool ser jeg ikke pga dirty talking, her er det pga. den udpenslede vold.

#2 Enig, det burde jo være rimelig simpelt at sætte forældre-kontrol til, så ens uskyldige poder ikke uforvarende får set noget, de ikke burde.
Gravatar

#7 Mads47 1 år siden

Ja til at starte med vil der ikke være en R-rating, dog har Disney sagt at der er mulighed for at der kommer film og serier med R-rating ned a vejen.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#7 På streaming-tjenesten? Hvor har du læst det?
Gravatar

#9 Mads47 1 år siden

#8 Skal se om jeg kan finde nyheden igen
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#9 Rapporten fra Deadline er helt frisk, så den burde være god nok. Måske du blander det sammen med bio-distribution, som beskrevet her: http://filmz.dk/efter-fox-koeb-disney-garanterer-r...

Skriv ny kommentar: