De danske anmeldere har slagtet den danske ungdomsfilm “Detektiverne”. Filmz’ anmelder, Anders Brendstrup gav den to stjerner og gjorde det klart, at: ”Filmen fungerer simpelthen ikke hele vejen”.

Læs også: Filmz’ anmeldelse af “Detektiverne”

Men nu melder filmens danske distributør, SF Film, sig i kritikerkoret og peger fingre af producenten bag filmen. ”Producenterne har faktisk ikke lavet den film, som var aftalt fra starten. Producenten har bare lavet et dårligt stykke arbejde,” siger Michael Fleischer fra SF Film.

Filmen har fået en alderscensur på 11 år, hvilket er katastrofalt for en tiltænkt børnefilm. Producenten har anklaget medierådet for at give en forkert censur til filmen, men den køber Michael Fleischer ikke, aftalen var en anden fra start: ”Dengang aftalte vi at lave en familiefilm, som skulle være for syv år og opefter. Og det har vi jo baseret vores investering på. Man havde ikke materiale nok til at kunne omklippe filmen, så den henvendte sig til alle.”

“Detektiverne” er floppet med under 5.000 solgte billetter i åbningsweekenden. Michael Fleischer er ikke i tvivl, om at producenten har ansvaret og burde stå ved det: ”Nu har man kun alt det voldsomme tilbage. Derfor har den fået en 11-årsgrænse. Det er problematisk, når man bagefter ikke har balls nok til at sige: ‘Vi lavede sgu en fejl,'” siger Michael Fleischer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 mbk 9 år siden

Min søn på 6 år ville rigtig gerne se den, da han så traileren, men da vi så alderscensuren og at den var beskrevet som en "ungdoms-krimi" valgt vi den fra.
Gravatar

#2 Jarvis 9 år siden

Manglende nosser! Lyder som noget fra en amerikansk serie.
Gravatar

#3 paideia 9 år siden

Jeg vil vove den måske kontroversielle påstand, at filmens største problem er, at den er røvdårlig, ikke at den har fået en aldersgrænse på 11.
ODI PROFANVM VVLGVS ET ARCEO
Gravatar

#4 moulder666 9 år siden

paideia (3) skrev:
Jeg vil vove den måske kontroversielle påstand, at filmens største problem er, at den er røvdårlig, ikke at den har fået en aldersgrænse på 11.


Ud fra den anmeldelse der er på Filmz er jeg tilbøjelig til at give dig ret...

Men Regner Grasten har selvfølgelig bevist, at du i Danmark kan sælge det argeste lort, hvis bare du er god til at rette det mod den rigtige målgruppe - så måske har "Michael Fleischer fra SF Film" fat i det rigtige...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: