Marvel Studios’ delte superhelte-univers, hvor alle film foregår inden for det samme univers, har været en stor succes. Men nu er MCU – Marvel Cinematic Univers – på vej til at blive radikalt forandret.

Se også: Marvel: “Avengers: Infinity War” bliver enden på det gamle Avengers

Det er “Doctor Strange”-instruktøren Scott Derrickson, der nu fortæller, at netop “Doctor Strange” bliver død over MCU, der i stedet bliver forvandlet til MCM:

”Det, som tegneserierne gjorde, var, at de med ‘Doctor Strange’ bragte en ekstra dimension af psychedelia, mysticisme og spiritualitet og alle disse 60’er-ting, der ændrede Marvels tegneserie-univers til Marvels multivers. Jeg tror, at ‘Doctor Strange’ bliver begyndelsen på Marvel Cinematic Multiverse,” siger Scott Derrickson til ComicBook.

Således vil “Doctor Strange” – der har danske Mads Mikkelsen med som skurk – åbne op for andre universer og dimensioner samt forskudte tidslinjer, der vil bryde med idéen om MCU, hvor alle film foregår i det samme univers.

Doctor Strange” får dansk premiere d. 27 oktober.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ietord 7 år siden

Smart. Det åbner vel blandt andet op for muligheden for at få andre skuespillere i rollerne som nogle af de kendte superhelte...
Gravatar

#2 kblood 7 år siden

Sådan har det jo alligevel været i det comic Marvel universet (multiverset) at der var flere. De har vidst endda numre, og jeg tror det så er 426 som er det man normaltvis følger.
Gravatar

#3 SublimeKen 7 år siden

#2

Earth-616
Gravatar

#4 kblood 7 år siden

SublimeKen (3) skrev:
#2

Earth-616


Jeg fik da et tal rigtigt :P

Skriv ny kommentar: