Vender den fallerede rockstjerne Charlie mon tilbage til “Lost” i den afsluttende sæson af J.J. Abrams’ berømte serie om de nødstedte på den mystiske ø?

Noget kunne tyde på det, da skuespilleren bag rollen, Dominic Monaghan, figurerer i et nyt reklame-spot for ABC’s kommende seriesæson.

ABC, der bl.a. står bag “Lost”, har lanceret et promotion-spot for at reklamere for den kommende efterårssæson for deres populære serier. Spottet byder på Monaghan i et bordfodboldspil med nogle af tv-gigantens andre stjerner, Patrick Dempsey, Courteney Cox-Arquette og Ed O’Neill.

“Lost” fik afsluttet sin femte sæson i sidste måned på amerikansk tv med dobbeltafsnittet “The Incident”. Vanen tro skete dette med en enorm cliffhanger, der vil få fans til at længes efter januar måned, 2010, hvor den sjette og sidste sæson vil få premiere.

“Lost: Sæson 5” udsendes på dvd til december. Det omtalte spot kan desuden ses online her.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#1 Winter999 13 år siden

Interessant at han svarer "Actually I WAS" ... Det kunne betyde at han er i live. Dog tror jeg ikke på det, hvis Charlie vender tilbage så bliver det i Ghost form...
Gravatar

#2 MOVIE1000 13 år siden

Bliver Lost sæson 5 udgivet i DK til December NICE lang tid men det lyder til at være vente tiden værd eller er det kun i USA
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 Winter999 13 år siden

Er temlig sikker på at det bliver den samme release date i USA som i DK. Det plejer det at være med Lost. Har selv set hele sæsonen så der er noget at glæde sig til =)
Gravatar

#4 Bardoboy 13 år siden

Hvad for en serie med "Courteney Cox-Arquette" køre over i USA for tiden?
Gravatar

#5 elwood 13 år siden

Dirt
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 Kruse 13 år siden

Som #1 siger så bliver det formegentligt i "ghost form", da han trods alt er DØD. At han skulle komme tilbage i live vil være tåbeligt for serien. Og der siger jeg endda selvom at Charlie var min favoritperson i LOST.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 Bates 13 år siden

whatever happened, happened.
Gravatar

#8 filmz-emillos08 13 år siden

Tak fordi spoiler stod i overskriften..
Gravatar

#9 Slettet Bruger [2204663323] 13 år siden

# 5: Nej; Dirt er et afsluttet kapitel... Men hun er aktuel med serien 'Cougar Town'.
Gravatar

#10 tiany 13 år siden

Hmmm... underligt at denne nyheder kommer nu på filmz. Det er jo allerede kommet frem at grunden til at Dominic er med i spottet er at han er blevet hyret til en hovedrolle i en af de andre serier på ABC.

http://ausiellofiles.ew.com/2009/06/lost-charlie-m...
Valar morghulis

Skriv ny kommentar: