Vender den fallerede rockstjerne Charlie mon tilbage til “Lost” i den afsluttende sæson af J.J. Abrams’ berømte serie om de nødstedte på den mystiske ø?

Noget kunne tyde på det, da skuespilleren bag rollen, Dominic Monaghan, figurerer i et nyt reklame-spot for ABC’s kommende seriesæson.

ABC, der bl.a. står bag “Lost”, har lanceret et promotion-spot for at reklamere for den kommende efterårssæson for deres populære serier. Spottet byder på Monaghan i et bordfodboldspil med nogle af tv-gigantens andre stjerner, Patrick Dempsey, Courteney Cox-Arquette og Ed O’Neill.

“Lost” fik afsluttet sin femte sæson i sidste måned på amerikansk tv med dobbeltafsnittet “The Incident”. Vanen tro skete dette med en enorm cliffhanger, der vil få fans til at længes efter januar måned, 2010, hvor den sjette og sidste sæson vil få premiere.

“Lost: Sæson 5” udsendes på dvd til december. Det omtalte spot kan desuden ses online her.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#11 Winter999 13 år siden

#10 Hmmm... Det kunne være begge dele faktisk. Det ville være fedt at have ham med i Lost igen... Selvom det bare ville være en lille cameo eller noget. Desuden mangler jeg stadig at finde ud af hvad rolle Libby spiller i det store billede... Der er jo trods alt noget der mangler at blive afsløret omkring hende (Synes jeg selv) - Og så ellers de tal plus alle de nye spørgsmål som sæson 5 har åbnet for ...
Gravatar

#12 sizanx 13 år siden

I Lost er døden relativ som der så mange gange er blevet vist, så det kan godt være.
Gravatar

#13 Slettet Bruger [295868475] 13 år siden

Af hvad jeg har læst af kommentarer fra Cuse og Lindelof, så ville de satse på at samle hele main castet i de afsluttende afsnit. Jeg kan selvfølgelig have misforstået noget.
Gravatar

#14 tranberg 13 år siden

Hvordan fanden kan der være et spot til en sæson der først kommer om 7-8 måneder.!?

Men denne nyhed er jo ikke helt så chokerende, for i løbet af sæson fire og fem er Charlie med et utal gange. Skulle han "vende tilbage" vil det ikke være som andet end det som Christian og Walt er.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#15 Slettet Bruger [295868475] 13 år siden

tranberg (14) skrev:
Hvordan fanden kan der være et spot til en sæson der først kommer om 7-8 måneder.!?

Men denne nyhed er jo ikke helt så chokerende, for i løbet af sæson fire og fem er Charlie med et utal gange. Skulle han "vende tilbage" vil det ikke være som andet end det som Christian og Walt er.


Hvad snakker du om? Charlie var med i første afsnit af sæson 4, og siden er han ikke set...
Gravatar

#16 MOVIE1000 13 år siden

#15 jo han er set af Hugo
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#17 Winter999 13 år siden

#15 Men det er jo lige præcis først i sæson 4. Siden det har man ikke set ham.
Gravatar

#18 aero 13 år siden

Håber Charlie vender tilbage, han har altid været min ynglings, og giver #16 ret, Hurley har set Charlie i sæson 5 så vidt jeg husker, men kan godt se han ikke er krediteret for det på imdb... hmm.. er nu sikker på jeg har set ham
Its structural perfection is matched only by its hostility
Gravatar

#19 Slettet Bruger [295868475] 13 år siden

#16: Fjollet argument - dvs. alle der døde i løbet af de første tre sæsoner, er med i sæson 4 og 5 fordi Hurley kan se dem? Den holder ikke.

#17: En skuespiller, hvis karakter er død, krediteres jo ikke, bare fordi en karakter i serien siger, at han kan se de døde...
Gravatar

#20 Winter999 13 år siden

#19 Du ved tydeligvis ikke hvad for en scene vi hentyder til. Du har helt ret, men ville han ikke blive krediteret hvis man faktisk KAN se ham som det sker med Charlie i et afsnittene og ikke bare bliver omtalt ligesom når Hurley spiller skak med Eko...

Skriv ny kommentar: