Vender den fallerede rockstjerne Charlie mon tilbage til “Lost” i den afsluttende sæson af J.J. Abrams’ berømte serie om de nødstedte på den mystiske ø?

Noget kunne tyde på det, da skuespilleren bag rollen, Dominic Monaghan, figurerer i et nyt reklame-spot for ABC’s kommende seriesæson.

ABC, der bl.a. står bag “Lost”, har lanceret et promotion-spot for at reklamere for den kommende efterårssæson for deres populære serier. Spottet byder på Monaghan i et bordfodboldspil med nogle af tv-gigantens andre stjerner, Patrick Dempsey, Courteney Cox-Arquette og Ed O’Neill.

“Lost” fik afsluttet sin femte sæson i sidste måned på amerikansk tv med dobbeltafsnittet “The Incident”. Vanen tro skete dette med en enorm cliffhanger, der vil få fans til at længes efter januar måned, 2010, hvor den sjette og sidste sæson vil få premiere.

“Lost: Sæson 5” udsendes på dvd til december. Det omtalte spot kan desuden ses online her.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#21 Slettet Bruger [295868475] 13 år siden

#20: Jamen dog, så kan du måske være så elskværdig at fortælle lige præcis hvilken scene, i hvilket afsnit, af hvilken sæson, hvori Dominic Monaghan optræder som Charlie Pace, udover sæson 4, afsnit 1?
Gravatar

#22 cansi 13 år siden

# 11
Libby bliver desværre ikke forklaret. Darlton har sagt at de ikke har tid og de vil ikke vende så lang tilbage.
Gravatar

#23 Graversen 13 år siden

#19 Hehe håber du er ironisk, for selvfølgelig kan en skuespiller da krediteres for en rolle, selv om hans karakter er død.
Hvis han stadig medvirker i flashbags, som et spøgelse eller man ser ham som en del af en andens characters fantasi, så må det da være røv ikke at kunne krediteres selv om man har en hvis spilletid i afsnittet.

Men jeg mener dog også at det netop er i afsnit 1 fra sæson 4, at Hurley har en fantasi samtale med Charlie.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#24 Graversen 13 år siden

#22 Jeg syntes nu også hun er lidt ligegyldig, vil meget heller få svar på nogle af de overordnet og vigtige spørgsmål, men jeg hverken håber eller forventer at de giver os svaret på alle spørgsmål, for så ville det der gør hele serien så speciel gå tabt. Præcis som det skete med Matrix, da de lavede de 2 sidste film ;)
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#25 Slettet Bruger [295868475] 13 år siden

#23: Det virker ikke som om du læser hele sætningen. En skuespiller krediteres klart, hvis han optræder i serien - men, at Hurley siger, at han ser den døde karakter giver ingen anledning til, at skuespilleren skal krediteres. Det er sådan jeg læser den. :)
Gravatar

#26 Winter999 13 år siden

#21 Tror bare jeg har misforstået dig, undskyld. Men må sige tonen i dine svar ikke ligefrem får mig til at trække på smilebåndet. Det er lige præcis det afsnit jeg mener og han krediteres som Guest Star og er fysisk til stede, derfor synes jeg din første kommentar er forkert, men det er vel en smags sag.

#22: Øv, det havde jeg ikke hørt :(
Gravatar

#27 Slettet Bruger [295868475] 13 år siden

#26: Jeg forstår ikke hvordan man kan misforstå min "første kommentar". Det har i øvrigt aldrig været min intention at få folk til at trække på smilebåndet.
Gravatar

#28 Winter999 13 år siden

For mig virkede det som om du mente at han ikke var med altså at han bare blev OMTALT ligesom Eko og nogle af de andre og derfor ikke skal krediteres. Som sagt misforståelse heh.
Gravatar

#29 MOVIE1000 13 år siden

#19 ja hvis han ikke kunne se dem så har Lost da mistet mange fans det er jo meningen at de bliver på en måde sindsyge når de er kommet hjem fra øen første gang
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#30 pedn 13 år siden

Hehe.. Jeg er så lige blevet færdig med første sæson, så tak for spoileren allerede i overskriften :)

Skriv ny kommentar: