Sony’s Spider-Man Universe bliver inden længe en obskur superskurk rigere.

Instruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, sanger og generelt multitalent Donald Glover slutter sig til SSU som Spider-Man-skurken Hypno-Hustler i karakterens egen solofilm, rapporterer The Hollywood Reporter.

Hypno-Hustler, hvis egentlige navn er Antoine Delson, er en ikke så kendt eller populær Marvel-bad guy, der først optrådte som Spidey-modstander i 1978. Han bruger sin guitar og sit backup-band, Mercy Killers, til at hypnotisere publikum, så han kan stjæle fra dem.

Filmen skrives af Eddie Murphys søn Myles Murphy, og kan efter sigende ende med at blive alt fra et diskofyldt tidsbillede til en hip hop-inspireret nyfortolkning eller en futuristisk cyberpunk-fortælling. Og uanset hvilken af de musikalske genrer, man kommer til at tackle, finder man næppe en mere egnet eller alsidig stjerne end Glover, hvis musikalske karriere under alter egoet Childish Gambino har spændt over både hip hop, soul, funk og R&B.

Marvel er en gammel kending for Glover, der selv har lagt stemme til Spider-Man a la Miles Morales i Disney XD-serien “Ultimate Spider-Man”, mens han kort optrådte som Morales’ onkel Aaron i MCU-filmen “Spider-Man: Homecoming”. Han havde også en animeret “Deadpool”-serie under udvikling sammen med sin bror, Steven Glover, men Marvel besluttede sig i sidste ende for ikke at lade den producere.

Det nok er de færreste, der har et særlig stort kendskab til Hypno-Hustler, men han er ikke den eneste relativt ukendte Spider-Man skurk, der får sin egen film. Skurken El Muerto får nemlig også spotlightet i en solofilm med den puertoricanske reggaeton-sanger Bad Bunny i hovedrollen.

Læs også: “Instruktør og forfatter af Sonys Marvel-film ‘El Muerto’ er fundet”

Hypno-Hustler-filmen, der endnu ikke har en officiel titel, har i øjeblikket heller ikke nogen premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: