Det er nærmest uretfærdigt. Først måtte Zack Snyder trække sig som instruktør på “Justice League” – nu trækker Doug Liman sig så som instruktør for “Justice League Dark”.

Se også: Zack Snyder forlader “Justice League” – erstattes af Joss Whedon

Det er Variety, der skriver, at Doug Liman nu bliver den anden DC-instruktør, som dropper en “Justice League”-film endda i samme uge.

Dog er der ikke tale om tragiske omstændigheder, som tilfældet er med Snyder, men derimod praktiske kalender-problemer, der nu gør, at Liman må droppe “Justice League Dark”, som han ellers havde droppet “Gambit” til fordel for.

“Dark”-universet hører til i den mere overnaturlige afdeling af DCEU, hvor karakterer som John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatanna og Etrigan the Demon angiveligt vil optræde i filmatiseringen.

Derfor er det måske også logisk, at DC nu ser ud til at finde Liman-afløseren inden for Warner-familien. Nemlig i form af Andy Muschietti. Reboot-instruktøren af den ligeså overnaturlige “It” er ifølge The Hollywood Reporter favorit som afløser.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 kblood 7 år siden

Er det godt nok Deadman han hedder? Nogen der kan huske hans danske navn? Kan huske jeg læste nogle små historier med ham i nogle game Superman eller Batman tegneserier.
Gravatar

#2 Mejse 7 år siden

http://www.comicwiki.dk/wiki/Hvem_myrdede_Deadman%...

ser ud til han også var deadman på dansk :)
Gravatar

#3 kblood 7 år siden

#2 lol :) Der kan man bare se.
Gravatar

#4 Mejse 7 år siden

#3 syntes personligt godt de kunne have lavet en rigtig dejlig dansk oversættelse og kaldt ham dødsman :P
Gravatar

#5 kblood 7 år siden

#4 Hehe :) Eller Den døde fyr :P Er egentlig et underligt navn på begge sprog, men lyder da lidt bedre på Engelsk.
Gravatar

#6 Mejse 7 år siden

#5 i hvert fald bedre end på dansk :P men generelt ved jeg ikke om superhelte genren er kendt for sine kreative navne :P går ud fra han på en eller anden måde har med døde folk at gøre eller er død så deadman :P

Skriv ny kommentar: