Under halvvejs inde i 2014 har Hollywood-mastodonten Warner Bros. indtjent en milliard biografdollars på sine film uden for USA. Det er 14. år i træk, de runder det beløb på et år.

Se også: Viggo Mortensen: Peter Jackson valgte CGI på bekostning af subtilitet

Film som “Godzilla”, “LEGO filmen” og “300: Rise of an Empire” har alle hjulpet godt til med en samlet indtjening på små 300 millioner dollars. Men det er særligt én film, der tager stikket hjem for Warner Bros.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark” står for næsten 700 millioner dollars alene, hvilket gør filmen til selskabets ubetingede guldkalv.

Den tredje og sidste film i Peter Jacksons trilogi rammer de danske biografer den 10. december og vil ligesom de to forrige film omhandle Bilbo og dværgenes kamp for at tilbageerobre det fortabte dværgekongerige Erebor.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Jeg har endnu ikke fået set Hobbitten 2. Skal vist lige tage mig sammen til at se den, selvom den bestemt ikke trækker synderligt voldsomt i mig.
Gravatar

#2 BN 8 år siden

the_paki_don (1) skrev:
Jeg har endnu ikke fået set Hobbitten 2. Skal vist lige tage mig sammen til at se den, selvom den bestemt ikke trækker synderligt voldsomt i mig.


Det er da derfor den bruger sine kræfter på at trække i dem, der fuldt ud værdsætter og elsker den - og ikke i dem, der hellere vil give slip! ;-)
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)
Gravatar

#3 HonoDelLoce 8 år siden

Jeg har ikke fået set én af de to Hobbitten-film endnu. Og det er egentligt underligt nok, for jeg er kæmpe fan af LOTR-filmene.

Det er ikke engang fordi jeg ikke VIL se filmene. Jeg har bare endnu ikke fået taget mig sammen.

Nu tror jeg, at jeg venter, til 3'eren kommer i biffen. Så kan jeg se de to første i hjemmebiffen og så tage ind og se den sidste.
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 Ulver 8 år siden

Folk vil åbenbart have CGI opkast, tomme characters og kedsommelige film.
Gravatar

#5 Ispep 8 år siden

#4

YES, det må lige være årsagen!!
Gravatar

#6 T. Nielsen 8 år siden

#4 Det er så det de betyder for dig jo. Hvis du et øjeblik kravler ned fra din 'observationspost', kunne du måske.....Blot måske forestille dig, at VI var 'nogen' der fik andet og mere ud af dem (uden at forsøge at ophøje filmene til kunsttunge psykologiafhandlinger. De er ren 'kunstlette' underholdning, men for mig bestemt ikke på din 'malerisk' beskrevne facon:)
Baby, it's cold outside

Skriv ny kommentar: