“Dredd 2” er i støbeskeen


Tilbage i 2012 udkom actionfilmen “Dredd”, som blev godt modtaget af kritikerne og hurtigt tilegnede sig en dedikeret fanskare. Men desværre floppede filmen finansielt – den havde kostet $50 mio. at producere, men indtjente blot $35 mio. på verdensplan.

Se også: Karl Urban: Fortsættelse til “Dredd” ikke helt død endnu.

Alligevel har der længe floreret rygter om en kommende toer – særligt i kølvandet på den første films enorme succes på videomarkedet. I “Dredd” spiller Karl Urban en ordenshåndhæver i en postapokalyptisk fremtid, Judge Dredd, og til en “Star Trek”-convention i Frankfurt bekræftede Urban forleden, at seriøse diskussioner om en “Dredd 2” finder sted i øjeblikket.

Ifølge Urban taler filmselskabet, instruktøren Pete Travis (“Vantage Point”) og manuskriptforfatteren Alex Garland (“Sunshine”, “28 dage senere”) sammen om at lave en fortsættelse. Urban fortalte, at filmselskabet har bidt mærke i, hvor utrolig godt “Dredd” har klaret sig på dvd og Blu-ray.

Der har også været snak om at producere en ny “Dredd”-kortfilm med Urban foran kameraet, men det lader altså til, at de planer nu bliver skrinlagt, så en spillefilm i stedet kan søsættes.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#21 Sentrax 7 år siden

Bedste helstøbte actionfilm jeg har set i mange år.

Den havde et snært af overfladisk 90'er ligegyldig-actionbrutalitet, men med et nutidigt og visuelt betræk.

Jeg var glad efter at have set den i biografen, og har set den flere gange på Blu-ray.

Jeg kender ikke tegneserien, så der skal jeg ikke kunne sige, hvor godt tilfredse fans blev, men jeg er ligeglad. Kom gerne med en 2'er i samme stil.
Gravatar

#22 Geekalot 7 år siden

Var helt okay remake :) savnede dog lidt af den 90er humor der var den gang hehe
Gravatar

#23 Ispep 7 år siden

Driver (19) skrev:
Ja, vel nærmest banebrydende til tider.


De er bestemt veludførte men ikke banebrydende, nej. Dertil har jeg set for mange actionfilm og hvis du har set en håndfuld anstændige actionfilm med kampsport involveret, så har jeg svært ved at se det barnebrydende i The Raid.

Dredd er mere tilfredsstillende for mig visuelt. Jeg synes også rollerne var bedre.
Gravatar

#24 Driver 7 år siden

#23

Det har jeg og på det punkt, er der altså ikke noget, der kan sammenlignes med Ip Man, Ong-Bak og The Raid - The Raid har momenter, hvori actionscenerne er tæt på banebrydende gode og hvori koreografien er så kreativ og veltænkt, at det ikke kan sammenlignes med en latterlig Jackie Chan film fx.

Min helt indenfor den genre og koreografi deri, vil dog altid være Bruce Lee, men der er ingen tvivl om, at film som The Raid tager kampsport til nye højder, og jeg tror det banebrydende aspekt vil komme endnu mere til udtryk i 2'eren, der allerede høster masser af roser.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#25 steadi07 7 år siden

"Dredd" var dejligt nyskabende.. Og her mener jeg nyskabende som i, at den ikke forsøgte at gøre grin med sin vold eller undskylde for den.

Jeg synes tit, at actionfilm anno 2010+ enten skal være fyldt med jokes eller på en måde forsøge at retfærdiggøre, at de er voldelige og dermed indirekte undskylde volden.

"Dredd" var bare fuld smadder, og så alligevel tilsat et par jokes her og der.


"The Raid" var uden tvivl også ret fed, men jeg bliver bare altid lidt træt, når folk har slået på hinanden i 5-10 minutter. Ligegyldigt hvor fed resten af filmen ellers er.
Gravatar

#26 The Insider 7 år siden

"The Raid" er god, men jeg kedede mig lidt allerede under første gensyn. Synes "Dredd" er temmelig overlegen.
War. War never changes.
Gravatar

#27 Fredag 7 år siden

The Raid....Dredd....Hvorfor vælge, jeg snupper sgu dem begge, også efterfølgere;)
Gravatar

#28 Mikkel Abel 7 år siden

Driver (24) skrev:
at det ikke kan sammenlignes med en latterlig Jackie Chan film fxArhhhh, men så kan du tilgengæld sammenligne det med en god Jackie Chan-film fra 80'erne-90'erne. Der er fandeme veltænkt koreografi og sindsyge stunts.


Og lige for, at være med i debatten, så vil jeg til hver en tid vælge The Raid over Dredd. For mig var Dredd fuld af monotone og kedelige skydescener, hvor den eneste forskel var hvilken etage de var på. Og så mange muligheder for slo-mo effekten, som slet ikke kom til gode...
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#29 Fredag 7 år siden

Mikkel Abel (28) skrev:
så kan du tilgengæld sammenligne det med en god Jackie Chan-film fra 80'erne-90'erne. Der er fandeme veltænkt koreografi og sindsyge stunts.
Der er vitterligt nogle totalt vilde stunts imellem!!!
Gravatar

#30 Driver 7 år siden

Jeg har måske nogle Chan film til gode (Jeg er ikke meget for den mand), men stort set alle de film, jeg har set, har han fremstået som en parodi på sig selv og ikke mindst når han evindeligt og altid skulle bruge et redskab til at forsvare sig. Husker en film, hvor han slås i træsko - Så plat."Leave me alone!"
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: