Ifølge Deadline er Hugh Grant blevet castet som skurken i eOne og Paramounts fortolkning af det fantasifulde spil “Dungeons & Dragons”, mens Sophia Lillis’ rolle endnu er ukendt.

Udover Grant og Lillis kan vi forvente at se Chris Pine (“Star Trek”), Michelle Rodriguez (“Fast & Furious”-franchisen), Justice Smith (“Detective Pikachu”) og Regé-Jean Page (Bridgerton) i fantasy-filmen.

Læs også: “‘Wonder Woman’-stjerne lander hovedrollen i ‘ Dungeons & Dragons'”

Selvom filmens handling stadig er hemmelig, ved vi nu, at Grant skal spille skurken. Grant har på det seneste udvidet sit repertoire fra drømmefyren i rom-coms som “Notting Hill” og “Love Actually” til mere moralsk tvetydige karakterer i “The Undoing” og “Paddington 2”.

Filmen både instrueres og skrives af instruktørmakkerne Jonathan Goldstein og John Francis Daley, der kom til i 2019 efter at være blevet opsagt som instruktører af DCEU-filmen “The Flash”.

“Dungeons & Dragons” får premiere i de danske biografer d. 26 maj 2022.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Ryder666 3 år siden

Grant som skurk?

I'm in...! Specielt efter hans geniale rolle i The Gentlemen, som han nærmest burde ha vundet en Oscar for.
Gravatar

#2 Johnny42 3 år siden

Hugh Grant havde jeg ikke lige set komme. Men med det makværk der tidligere er kommet kan filmen kun overraske positivt. De opruster i hvert fald på skuespilfronten hvilket tyder på de har tiltro til filmen.
Gravatar

#3 Nagash 3 år siden

#1 lige præcis. Han var genial i The Gentlemen. Virkelig fedt at se ham i nogle helt andre roller.

#2 hvem er "de" som har lavet makværk?
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 "Makværk" er de tidligere film, der bærer Dungeons and Dragons brand'et. Jeg har dog kun set den første, men nøj hvor var den ringe. "De" er producerne på den nye film.

Skriv ny kommentar: