For et par uger siden kunne FreezeDriedMovies afsløre hvem de mystiske skurke ville være i den ventede “Spider-Man 3”, og nu kan skuespillerinden Kirsten Dunst, der spiller Mary Jane i den populære filmserie, bekræfte at de to skurke rent faktisk er Sandman og Venom.

”Vi har faktisk nogle fantastiske folk som skurkene i denne film, Thomas Haden Church og Topher Grace – Venom og Sandman,” fortæller Dunst om den kommende tredje film.

”Måske måtte jeg ikke sige det,” fortsætter hun og tilføjer, at det naturligvis er Church der er Sandman og Grace der er Venom.

Dunst har dog endnu ikke modtaget et manuskript til det kommende filmeventyr, der vil påbegynde optagelser i januar, men kan dog sige: ”Men jeg kender det overordnede plot. Der er meget de prøver at få med i denne film.”

Sandman er kendt for sine evner til at forvandle sig til en sandagtig substans, der kan hærdes og formes efter hans vilje, mens den dødsensfarlige Venom, er en symbiot fra rummet der gennem et menneske bliver en mørk, brutal og superstærk udgave af Spider-Man.Vis kommentarer (26)
Gravatar

#1 vapor 16 år siden

"Men jeg kender det overordnede plot. Der er meget de prøver at få med i denne film."
Lyder ikke så godt i mine ører. Det kan også gå hen og blive for meget de vil klemme ind.
Gravatar

#2 Corax 16 år siden

#1 Så må de jo bare gøre den 3-4 timer lang :-)

Jeg synes det er et godt valg af skurke, Venom var bestemt den jeg håbede mest på blev valgt.
Gravatar

#3 Clint 16 år siden

Bliver for fedt med Venom, er dog bare spændt på om de kan lave ham grafisk.
Gravatar

#4 filmz-Munk 16 år siden

Glæder mig uanset hvad.. Det skal nok blive en god film!
"Sound editing is a lot like sex. Its usually done alone, late at night and with a lot of electronic gadgets."
- Steve Carell
Gravatar

#5 filmz-Exitium 16 år siden

ja SKAL, men Venom er jo også ens ynglings skurk!
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#6 filmz-kaotmus 16 år siden

interessant om de vælger Alien vinklen på trods af at symbioten ikke først er Spider-mans dragt, eller om de vælger Ultimate Spider-man forklaringen, hvor symbioten er et resultat af Peter Parkers forældres forskning. Mit bud er det sidste - generelt er der flere lighedstegn mellem filmene og Ultimate Spider-man universet end de gamle tegnerserier.

Er ellers ikke så glad for Venom og Sandman, må jeg indrømme. Havde foretrukket Harry som Green Goblin/Hobgoblin, Lizard eller Chameleon.
Gravatar

#7 filmz-rupert giles 16 år siden

Jeg må indrømme, at jeg synes Venom er gevaldigt overvurderet. Jeg ved godt, at jeg sikkert vil få verbale tæsk for at sige det, men sommetider må man lide for sine holdninger :-) Jeg har altid været mere til de klassiske skurke og ikke de mere kedelige skurke fra 90erne.

Dog stoler jeg på Raimi, og hvis han bruger Venom som en slags mørk udgave af Spider-man (og ikke bare som en kedelig muskelfyr i en sort dragt), kan det rent tematisk godt blive spændende. Det kunne godt lugte af, at det er Raimis hensigt, da Topher Grace ligner Peter Parker mere, end han ligner Eddie Brock.

På den anden side er jeg ret vild med ideen om Sandman. Ikke nødvendigvis den mest spændende skurk i tegneserierne, men det kunne godt blive fedt at se hans evner på film. Og Thomas Hayden Church ligner Sandman på en prik.

Hvad angår Kirsten Dunsts udtalelser om, hvor meget de prøver i filmen etc etc, så tager jeg dem ikke alt for alvorligt. Hun forekommer mig ikke at være den skarpeste kniv i skuffen, og desuden... så stoler jeg som sagt på Raimi.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#8 DarkLight 16 år siden

#7 - rupert giles:
"(og ikke bare som en kedelig muskelfyr i en sort dragt)"
Eh? Du har set Venom før, ikke?
This weekend will be filled with staring out of windows while holding a glass of scotch.
Gravatar

#9 filmz-lorddrake 16 år siden

Jeg vidste ikke at en lugt kunne bekræfte at hvilke skurke der skal med virke i en film

Dunst bekræfter Venom og Sandman i "Spider-Man 3"
Gravatar

#10 Hive 16 år siden

Raimi ved sgu hvad han laver. De to første film har været kanon, hvorfor skulle den tredje ikke også blive det?

Med Venom og Sandman er der da vist dømt CGI for vildt, håber de har et stort budget...

Skriv ny kommentar: