Han er et af Hollywoods tungeste og største navne. Nu bliver Dwayne Johnson måske selve omdrejningspunktet i den kommende sequel til “Suicide Squad”.

Se også: ”Fast & Furious”-skuespiller: De må vælge imellem mig og Dwayne Johnson

Det er The Wrap, der skriver, at DC Films pønser på at introducere Dwayne Johnson i rollen som Black Adam i “Suicide Squad 2”.

Angiveligt arbejder DC Films på et plot, hvor selvmords-holdet får til opgave at finde et masseødelæggelsesvåben, som er ingen ringere end Black Adam.

Det er planen, at Dwayne Johnson får en egen solofilm som Black Adam, men nu ser det altså ud til, at han præsenteres i DCEU-universet med “Suicide Squad 2”.

The Accountant”-instruktør Gavin O’Connor skriver manuskriptet til “Suicide Squad 2”, som han muligvis også instruerer.

Hverken Dwayne Johnson eller DC Films har ønsket at kommentere oplysningerne.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 6 år siden

Håber dette er sandt.

Den største fejl i den første Oscar vinden Suicide Squad var at Jokeren skulle have været hovedskurken i den film. I dag virker det som en no brainer, så hvorfor man ikke gjorde det dengang er for mig ubegribeligt, men af skade bliver man som sagt klog.

I en Suiside Squad film har vi ikke brug for outerworldy superskurke, der laver en sær dans og med mærkelige world overtaking plots, der ikke giver nogen mening.

Derimod har vi brug for en karakter med karisma, og Dwaine "The Rock" Johnson, er nok den i Hollowood med største mængder af dette. Hvis han så bare kan dele ud af noget af denne karisma til Suiside Squad holdet, kan vi måske få en forhåbentlig god og underholdende Suicide Squad 2.
Gravatar

#2 BlackJesus 6 år siden

Hvorfor skal The Rock være med ialt?
Gravatar

#3 Mejse 6 år siden

#2 tænker det siger sig selv, han er populær og hans film tjener penge.

Skriv ny kommentar: