Henry Cavills omdiskuterede overskæg er endelig blevet barberet rigtigt af – nu mindes Superman-skuespilleren sin eks-snegl.

Det begyndte med Joss Whedons omfattende reshoots til “Justice League”. De faldt oveni optagelserne til “Mission: Impossible 6”, hvor Henry Cavill også medvirkede med et stort overskæg.

Han måtte ikke barbere sig for Paramount, hvilket betød, at DC Films måtte fjerne overskægget med CGI-effekter fra de nye scener til “Justice League”. Resultatet blev mildest talt uheldigt.

Nu er overskægget så endelig blevet fjernet på ægte maner uden effekter, hvilket hovedpersonen mindes i en ret sjov video.

View this post on Instagram

#ShavedButNotForgotten

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) onVis kommentarer (1)
Gravatar

#1 bøttcher 6 år siden

Jeg ved ikke rigtig ... Justice League er måske ikke den bedste film, jeg nogensinde har set, men hånden på hjertet - fjenden (hvis navn jeg ikke kan huske her og nu) er DC's svar på Marvel's Thannos. Mange DC / Marvel figurer lægger sig tæt op ad hinanden. De låner af hinanden, hvilket er helt okay.
Jeg var godt underholdt af JL (nu var WW jo også med i den ... ).
Sluttelig - hvis jeg ikke havde hørt så mange skægge ting om Henry Cavill ville jeg ikke have lagt mærke til (og tænkt så meget på) pladsen mellem hans næse og overlæbe - men nu har jeg ganske vist også grøn stær.
Min pointe er - at koncentrerer sig om historien er det vigtigste - duer den ikke, duer filmen ikke.
Effekter skal understøtte historien - ikke omvendt.
At bruge så meget krudt på et overskæg er latterligt. Kritiser historien i stedet.

Skriv ny kommentar: