“The Invisible Man”-plot afsløret – Blumhouse gør det til en ægte gyser.

“The Mummy” skulle være blevet begyndelsen på et nyt, stort ‘cinematic universe’, men Tom Cruise-filmen floppede.

Derfor valgte Universal Pictures at lukke ned for deres Dark Universe allerede efter én film – nu skulle fokus tilbage på den enkelte film.

Den første monsterfilm fra Universal efter “The Mummy” bliver “The Invisible Man”, som er produceret af horror-specialisterne fra Blumhouse, der står bag film som “Paranormal Activity”, “Get Out” og “Halloween”.

Nu har Universal offentliggjort handlings-beskrivelsen af netop “The Invisible Man”, som får premiere i 2020.

“The Invisible Man” begynder med, at Elisabeth Moss (“Us”) i rollen som Cecilia Kass flygter fra sin voldelige partner, der er en rig og klog videnskabsmand, som spilles af “The Haunting of Hill House”-stjernen Oliver Jackson-Cohen.

Han begår selvmord, men Cecilia mistænker, at der er tale om et svindelnummer, da hun hjemsøges af en, som ingen kan se.

Blumhouse-chef Jason Blum har tidligere forklaret, hvordan “The Invisible Man” kommer til at adskille sig markant fra “The Mummy” – læs om det her.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 10 måneder siden

The Mummy fungerede som en superhelte film. Den var hverken bedre eller dårligere en mange af de superhelte film, der er på markedet, og som har klaret sig langt bedre. Når de er sagt så er jeg glad for at de bringer horrer-elementet tilbage i monsterfilmene.

#2 The one is back 10 måneder siden

[Indlæg er markeret som spam]

Skriv ny kommentar: