Marvel Studios-chef Kevin Feige forfremmes nu til Chief Creative Officer – får magten over hele Marvel Entertainment.

To selskaber har internt hos Disney kæmpet om Marvel-produktionerne. Det drejer sig om Marvel Studios og Marvel Television – læs om det her.

Nu er Marvel-krigen overstået med Marvel Studios-chef Kevin Feige som suveræn sejrherre.

Således forfremmer Disney nu Feige til Chief Creative Officer hos Marvel, hvilket samler alle Disneys Marvel-produktioner under Kevin Feiges lederskab.

Tidligere har Feige kun haft ansvaret for MCU-filmene, men det ansvar er langsomt blevet udvidet med Disney Plus, hvortil Marvel Studios også producerer MCU-serier.

Jeph Loebs Marvel Television har tidligere haft ansvaret for Marvel-serierne som “Defenders”-serierne hos Netflix og “Agents of SHIELD”.

Disse serier er dog aldrig for alvor blevet integreret ind i MCU, men det bliver nu ændret.

For fremtiden bestemmer Kevin Feige også over Marvel TV samt animations-afdelingen Marvel Family Entertainment – begge hører nu under Marvel Studios, skriver Deadline.

Læs også ‘Kevin Feige har taget MCU-magten: Nu er Marvel modigere‘.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Fedt, kan det være kvaliteten af serierne lige stiger en anelse :)
Gravatar

#2 Percytheone 3 år siden

#1 Det ku være dejligt
Gravatar

#3 Nagash 3 år siden

Geekalot (1) skrev:
Fedt, kan det være kvaliteten af serierne lige stiger en anelse :)

Synes ellers kvaliteten på Agent Carter var rigtig god. Men den droppede de så. Det samme med de fleste Marvel/Netflix serier.
Gravatar

#4 SublimeKen 3 år siden

#1

Hvilke serier henviser du til? Personligt synes kvaliteten på både Daredevil, og Punisher serierne var høj, samt på første sæson af Jessica Jones. Agent Carter var ligeledes en god serie, og Runaways og Cloak and Dagger tror jeg ikke kan blive meget bedre givet deres kildemateriale. Sidst men ikke mindst, så har Agents of Shield udviklet sig til at blive en af de bedste tegneserie baseret tv-serier der kører på nuværende tidspunkt. Ja første sæson var lort og anden og tredje sæson var - selvom de var bedre end første - til dels middelmådige. Men efter det har den nærmest kun gået op i kvali.

Tilgengæld er jeg enig i at The Inhumans var det værste lort, og det samme kan vel siges for Iron Fist og de efterfølgende sæsoner af Jessica Jones. Luke Cage og Defenders fandt jeg personligt bare kedelige, og ville nok mere kalde dem middelmådige end dårlige eller lort.

Men ja de har haft svingende kvalitet, men synes bestemt at nogle af deres serier decideret har været af høj kvalitet.
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

Han får da nok at lave, når han også skal være producer på en Star Wars film, hvis rygtet altså holder stik. Der er tidligere blevet rygtet noget, som vi aldrig hørte mere til.

Det er over to år siden vi skulle have hørt om deres store planer med Star Wars. Siden har vi stort set ikke hørt noget. Nu lyder det seneste rygte at det sker efter premieren på IX, så måske i januar i forbindelse med deres projekt luminious.

Men hvis Kevin Feige kommer ind over som producer på en Star Wars film, så kommer der forhåbentlig ikke til at gå Star Wars cinematic universe i den.
Gravatar

#6 Mejse 3 år siden

#5 er der ikke allerede gået star wars cinematic univers i den ? det er jo bare et shared univers som en masse film deltager i, der i større eller mindre grad hænger sammen, det er jo præcis hvad star wars er :)
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#5 Intet rygte, annonceret af Disney-ledelsen. https://filmz.dk/marvel-chef-skal-nu-producere-sta...
Gravatar

#8 Johnny42 3 år siden

#6 Det jeg mener er hvor alle ikke kender alle og konstant støder sammen og alle er i familie med hinanden. Jeg mener også i forhold til den retning MCU har taget, hvor man skal følge med i det hele for at få noget ud af det.

#7 Nå jeg vidste ikke det var helt officielt. Men vi ved så stadigvæk ikke hvornår den skal komme.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 ved ikke helt hvad det har med cinematic univers at gøre, men sådan er star wars da lidt allerede for mig i hvert fald :) heldigvis har jeg ikke noget imod det :)
Gravatar

#10 Geekalot 3 år siden

#4 de serie som Netflix viste har jeg godt kunne lide, da de var af lidt mere kvalitet. Men om hvad Disney har af planer med dem, ved jeg ikke. Men siden de skulle stoppes, må der vel være en plan med det.
Agents of shield, syntes jeg ikke der er specielt god.

Skriv ny kommentar: