Joss Whedon har lavet Marvels store team up-film, “The Avengers”. Og han har også færdiggjort DC Films’ store team up-film, “Justice League”. Og de minder meget om hinanden!

Se også: ”Justice League”-skuespiller: Joss Whedon ville åbne med komisk scene

Det mener filmnørderne hos Screen Crush, der i en ny video sammenligner “The Avengers” og “Justice League”. Og der er mange lighedspunkter.

To helte fra rummet har lige forladt Jorden – Thor og Superman. En fremmed trussel truer, hvilket får en mand (Nick Fury/Batman) og en kvinde (Black Widow/Wonder Woman) til at rekruttere et hold af forskellige helte.

Derfra fortsætter videoen med så mange eksempler på ligheder, at det næsten kan være svært at få øje på forskellen på “The Avengers” og “Justice League”. Det skulle da lige være billetsalget…

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Det er måske grunden til hvorfor jeg hader Justice League, intet i nogen af filmene giver mening, pludselig dukker heltene op, så kæmper de lidt mod hinanden, så er de sammen og til sidst kæmper de mod ligegyldige CGI monstre. Det er sådan set handlingen i begge film.
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 tænker det er sådan en man ser det man gerne vil situation :)
Gravatar

#3 Matjo7588 4 år siden

Derfor det var en kæmpe fejl at bede den mand der lavede det modstykke man prøver at overgå om at lave det man laver.
De skulle have holdt den stil der var, lagt energi i det i stedet for at lave et rod og gå i 100 forskellige retninger fordi de så åbenlyst bare prøver at ramme lige det andre har tjent penge på.
Man tjener penge på at lave noget nyt og noget fangende.

De skulle ikke ha ændret hele filmen, jeg er med på han smuttede på grund af datterens selvmord. men de skulle bare ha taget en mand ind til at gøre det arbejde færdigt.
Ha fået en film med grundlag til at bygge på. deres eget. en ny historie en ny form.

Og ikke det samme som de andre lavede for år tilbage af ren frygt for at fejle.
Laver du noget basseret på frygt så kommer det du frygter altid til at ske.
De skulle ha troet på produktet.

Eneste der har fejlet her er selskabet, i at hyre den samme mand og lade ham ødelægge deres eget produkt.

Og det betyder jo nok enden på det hele.
Og det er selvom det de kunne ha haft havde langt flere muligheder end avengers i min mening..
Men ja.. sådan er det når tåber styre båden.
Bare kig på Trump. ja eller Lykke. i må selv vælge :)
Gravatar

#4 SublimeKen 4 år siden

#3 Nu er det næppe så meget Whedon der har ødelagt Justice League. Nok mere Kevin Tsujiharas indblanding i produktionen, samt hans mandat om at filmen absolut skulle være under 2 timer. Mange beskylder ignorant Whedon, uden at kende til hele historien.
Gravatar

#5 Matjo7588 4 år siden

#4
vil bede dig om at læse min besked ordenligt før du kommentere den.

Skriver ordret at de eneste der har fejlet er selskabet.

ikke whedons skyld, dog stadig forkert mand til jobbet som jo så er firmaets ansvar.

men ja læs hvad jeg skriver hvis du ønsker at kommentere det.
Gravatar

#6 SublimeKen 4 år siden

#5
"lade ham ødelægge deres eget produkt."

Du skriver mere eller mindre ordret at Whedon ødelagde produktet, og jeg skriver at det var nok ikke ham der ødelagde produktet, men udelukkende produktionsselskabet ;)
Gravatar

#7 Matjo7588 4 år siden

#6
Whedon sagde ja.
hans ansvar med at ændre de ting han gjorde.
Så han ødelagde filmen og gik helt væk fra det der var lavet.

Dem der har skylden er selskabet. ved at hente en mand som ville lave sådan en film.
Og lave det til en kopi af noget han har lavet før. i håb om det ville virke for dem også.
De har skylden for at gå væk og ikke have røv i bukserne og tro på deres produkt og flyver frem og tilbage efter hver enkelt nyhed i håb om at tjene mest muligt i stedet for at tro på deres produkt.
De hentede Whedon. de satte nogle rammer. de ødelagde det produkt der var der.

Men det var whedon der lavede en dårlig film. han havde ansvaret og han gik væk fra det der var og ændrede det helt.

Ergo.. som jeg sagde ordret.. selvskabet har fejlet.. på mange måder. blandt andet bare ved at vælge whedon til at overtage..

Det ændre ikke på whedon ødelagde selve filmen med hans rod.
De kunne ha sat en teknikere på bare til at lave det der allerede var. men de valgte at ændre hele filmen.
og de valgte en forkert mand.
Denne mand ødelagde produktet og det der var.
Gravatar

#8 SublimeKen 4 år siden

#7

Nu ved jeg ikke hvor meget du ved om dette. Men med alt informationen der efterhånden er ude, tyder alt på at Whedon sagde ja til at færdiggøre Snyder's version, med lidt flere humoristiske indspark (Og er fuldstædnig uenig i at det var det der ødelagde filmen) , men oplevede nogle restriktioner undervejs han ikke havde sagt ja til!
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#7 du kan jo ikke konstatere han ødelagde noget uden at vide hvad der var at arbejde med....måske gjorde han det bedre
Gravatar

#10 SublimeKen 4 år siden

#7

Alt hvad du skriver er desværre lidt noget uvidende sludder. Hvis vi går alt det information igennem der efterhånden er kommet ud om produktionsprocessen, tegner der sig et lidt andet billede end det du ignorant prøver at tegne.

Tilbage da Joss Whedon blev annonceret til at færdiggøre Snyder's film, sagde han selv at det var Snyder's film, han var bare hyret til at færdiggøre klipningen, og tilføje lidt sjove karakterinteraktioner hist og her i filmen, men at det primært var Snyder's film og han havde ikke tænkt sig at lave om på hverken tonen eller historien. Han var i forvejen blevet hyret som en slags konsulent på filmen, og havde skrevet et par scener, før tragedien med Snyder's datter skete. Da Snyder så gik af filmen, støttede Snyder Whedon, og sagde at de allerede havde arbejdet tæt sammen på filmen. Whedon havde sagt ja til dette, så han kunne få lov til instruere Batgirl, som han havde en ide til i forvejen. Så hørte man ikke mere i et stykke tid.

Før filmen så kom ud, blev det afsløret at Kevin Tsujihara, WB's administrerende direktør havde krævet at filmen skulle være under to timer. Efter filmen så var udgivet var der rygter om, at Whedon var blevet påtvunget nogle ændringer på filmen, som nogle af lederne for WB stod bag. Så kom der så nogle påståede insiders fra WB ud og sagde at disse ledere ikke var tilfreds med Snyder's cut efter nogle test screenings (En af disse test screenings var bl.a. vist til Kevin Smith) De ønskede en masse scener fjernet fra filmen, fordi de mere eller mindre bare gættede sig frem til hvad der ville være succesfuldt, gæt baseret på kritikken af Batman V. Superman, og intet andet. Whedon stod nu pludselig med en historie der ikke hang sammen, og måtte filme scener nye scener, og mere eller mindre lave en hel ny film på under 2 måneder. WB nægtede desuden at udskyde udgivelses datoen, fordi at hvis den nåede at komme ud inden året var slut, ville WB's ledere få en stor bonus. De to timer filmen skulle være på var heller ingen hjælp, da mange af Whedons egne scener også måtte klippes ud.

Whedon har så siden overhovedet ikke udtalt sig om filmen. Den største kommunikation han har givet omkring denne, er at like en tweet, som beskrev Steppenwolf som den værste skurk nogensinde, eller noget i den stil. Han har desuden lagt en lille easter egg i filmens åbning, da når man ser "Skrevet af: Joss Whedon" komme op på skærmen, ser man samtidigt en hjemløs sidde med et skilt hvor der står "Jeg prøvede".

Så ja, det var næppe Whedon der ødelagde filmen. Så pas på med at udtale dig om ting du intet ved om.

Skriv ny kommentar: