DC-fans lugter blod – nu er der nyt liv i #ReleaseTheAyerCut-bevægelsen.

#ReleaseTheSnyderCut-bevægelsen kæmpede i 2,5 år – i sidste uge fik de så det, de ønskede sig. Zack Snyders “Justice League” får endelig premiere.

Den sejr giver nu nyt liv og nye forhåbninger til #ReleaseTheAyerCut-bevægelsen, der drømmer om at se David Ayers egen udgave af “Suicide Squad“.

Således er det blevet detaljeret beskrevet, hvordan Warner Bros.-ledelsen egenhændigt skabte en egen, lysere “Suicide Squad” – der fik biografpremiere – mens instruktør David Ayers mere mørke udgave blev kasseret – læs om det her.

David Ayer er siden fortsat karrieren hos Netflix, mens James Gunn aktuelt arbejder på et reboot af franchisen i form af “The Suicide Squad”.

Netop på grund af den kommende “The Suicide Squad” er det næppe realistisk, at Warner Bros. vil bruge mere tid og energi på David Ayers film.

Men efter sidste uges grønne lys til Zack Snyders “Justice League” skal man naturligvis aldrig sige aldrig, selv om David Ayer er afklaret med, at der aldrig kommer et ‘Directors Cut’ af 2016-udgaven af “Suicide Squad”.

Læs også ‘Her er ‘Snyder Cut’-planen – alt om den nye “Justice League”‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere på HBO Max i 2021.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Jeg vidste slet ikke der findes sådan et cut. Den version jeg så i biografen er nok den film, der har efterladt mig mest skuffet, så jeg forlod bare salen og forsøgte at glemme filmen efterfølgende. Det var netop traileren der solgte den for mig, men her var der godt nok tale om falsk varebetegnelse i forhold til den færdige film. Så jeg havde ikke noget behov for at se den nogensinde igen. Men hvis der er et alternativt cut og de har været så afsporet i forhold til hvad publikum vil have, så kunne det måske være interessant, at se denne version.

Og nu vi er ved det #ReleaseTheGarethEdwardsCut af Rogue One.
Gravatar

#2 Magpie 1 år siden

Så vil jeg også have #ReleaseTheJoshTrankCut til Fant4stic. Og hvis vi kan gå længere tilbage end bare 'Cut', så kunne jeg også godt tænke mig at se Edgar Wrights Antman og Patty Jenkins' Thor 2.
Gravatar

#3 HighFlyer15 1 år siden

Vi så allerede hvilken slags Joker vi fik i sidste ende. Det behøver vi ikke mere af og det er jo det som der var mere af.
Gravatar

#4 Naggzu 1 år siden

#3

Jeg syntes netop at den nye joker var et lyspunkt i filmen, og ville gerne se mere til ham.

Skriv ny kommentar: