De amerikanske anmeldere har ikke været begejstrede for “Suicide Squad” fra DC Films. Den er blevet beskrevet som en ujævn film med skiftende tone, der ikke hænger sammen. Nu er forklaringen her.

Se også: ”Suicide Squad”-instruktør efter negative anmeldelser: Lavet til fans

Det er The Hollywood Reporter, der kan afsløre, at der langt fra har været enighed om, hvordan “Suicide Squad” skulle være internt hos Warner Bros., der ejer DC Films.

Warner Bros. var ellers begejstrede for den første teaser-trailer, som gav løfter om en sjov og skæv tone. Men det leverede Ayers endelige version ikke.

Derfor hyrede Warner selskabet bag traileren – Trailer Park – til at klippe en alternativ version, imens Ayer fortsatte med at arbejde på sin udgave.

Således er kun John Gilroy krediteret som klipper på “Suicide Squad”, men i virkeligheden har et utal af folk været med i redigeringsprocessen.

Til slut stod man med David Ayers dystre version, imens cheferne hos Warner havde skabt deres egen lysere udgave. Det er den lettere version, der nu bliver vist i biograferne, imens det er uvist, om vi nogensinde får instruktørens cut at se.

“Suicide Squad” får dansk premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 moulder666 5 år siden

Det er egentlig ufatteligt hvor ofte man hører dette.

1: Filmselskab ser det endelige/halvfærdige produkt - er utilfredse.
2: Filmselskab hyrer en masse folk til at redigere, klippe og klistre.
3: Resultatet bliver et makværk eller i bedste fald ujævnt som bare helvede.

Bare de seneste par år har man flere gange hørt om film, hvor det er gået helt galt. Fantastic Four, denne og nu snart også (er mit gæt) Rogue One.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 mbelholm 5 år siden

NNNOOOOOOOO
Det kan fanme ikke være rigtigt.
Som #1 siger Fantastic Four (2016) var også sådan.
Håber fanme vi får lov til at se den dystre version på bluray, men tvivler :-'(
Gravatar

#4 X&O 5 år siden

Det kan godt være det er ekstremt naivt af mig, MEN... hvorfor fillan får de ikke styr på alt det der i manuskriptet?! De skal trods alt forestille at være professionelle.
Gravatar

#5 Jach 5 år siden

#1 Hedder nu Fant4stic men ellers ja, det er utroligt de ikke kan snakke lidt bedre med den instruktør de har valgt, for at undgå netop dette. Foruden har jeg ikke meget håb for Rouge One, da Darth Vader og dødsstjernen sikkert hovedsagligt bliver vist i baggrunden og en kold, kedelig karakter er hovedpersonen mens de interessante bliver dræbt eller er kort med, hvis man skal tage ud fra tidligere værk.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#6 patrickjane 5 år siden

Warner skal bare holde nallerne væk. Havde de ikke lært af BvS affæren. Snyders endelige cut var jo den bedste version. Håber på Ayer får lov at lave en DC af filmen.
Gravatar

#7 kblood 5 år siden

Lyder godt nok til at Warner prøver at sælge extended versions, og ellers så er de bare ikke særligt smarte. Hvorfor hyrer en instruktør de ikke stoler på ellers? Hvis de er så uenige, så har de jo hyret den forkerte, men så burde de stadig bare se hvor det fører hen, for den person var deres valg. Instruktører skal måske ikke have 100% bestemmelse over casting og sådan, men det burde da være tæt på.

Skriv ny kommentar: