Med knap en måned tilbage forbereder Warner Bros. sig på at indtage sommeren med en smertelig fortælling om kærlighed og ansvar.

Det er længe siden, Ezra Miller er blevet omtalt i medierne. Skuespilleren har ellers været ligeså kendt for sine kontroversielle handlinger som sit skuespil. De valgte i januar 2023 at omgås en retssag om røveri ved at gå med til en aftale. Aftalen inkluderede en bøde på 500 dollars for skaderne og et års prøvetid. Desuden var der et krav, at Miller skulle opsøge behandling for sit mentale helbred.

Nu ser det imidlertid lysere ud for skuespilleren. Da “The Flash” havde forpremiere i april, udtalte instruktør Andrés Muchietti, at skuespilleren var i bedring. De var i gang med et mentalt forløb, som skulle hjælpe Miller på vej.

Warner Bros. har ellers været i krise omkring skuespilleren på grund af den stort anlagte “The Flash”-film, som udkommer den 14. juni 2023. Men med skuespilleren i bedring kan der muligvis vente flere store eventyr forude for Millers udgave af karakteren.

I den seneste trailer omdannes fortællingen fra en historie om ansvar og kaos til en hjertevarm fortælling om de mennesker, man elsker. Barry Allen/The Flash er opslugt af sorg efter morens død og rejser til et andet univers for at genforenes med hende. Konsekvenserne er, at universet er ved at blive udslettet af den genopståede General Zod (Michael Shannon). For at løse problemet må Allen samarbejde med sig selv, Supergirl (Sasha Calle) og Michael Keatons udgave af Batman. Ben Afflecks udgave er også at finde i filmen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: