Det var det mest skandale-ramte show i den 89-årige Oscar-historie. Alligevel gentager Jimmy Kimmel rollen som vært, når Oscar-akademiet i 2018 inviterer til 90-års fødselsdag.

Se også: Efter bommert: Nu siger Akademiet undskyld og fyrer Oscar-ansvarlige

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at talkshow-værten Kimmel får en ny chance næste år sammen med det øvrige producent-hold på showet fra i år.

2017-showet vil ellers gå over i historien som det show, hvor den forkerte vinder af årets bedste film blev udråbt.

To kuverter var blevet byttet om, så “La La Land” i første omgang blev kaldt på scenen som vinder af den største Oscar-pris. Inde i den tredje vinder-tale blev fejlen dog opdaget – “Moonlight” var den korrekte vinder.

Og det var ikke den eneste bommert ved årets show. En levende producent blev under minde-seancen for døde filmfolk erklæret død i stedet for en anden.

Dog var der konsensus om, at Jimmy Kimmel gjorde det godt og sjovt som vært, hvilket altså betyder, at han får genvalg, når Oscar inviterer til prisfest d. 4. marts.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Zorgo12 1 år siden

Dog var der konsensus om, at Jimmy Kimmel gjorde det godt og sjovt som vært, hvilket altså betyder, at han får genvalg, når Oscar inviterer til prisfest d. 4. marts. skrev:


Artiklen og overskriften får det til at lyde som om det var Jimmy Kimmels skyld at showet var en skandale. Overstående tekst viser imidlertid at det ikke var hans skyld, han gjorde et godt arbejde.

Hvorfor ikke skrive en artikel der fokuserer på Jimmy Kimmel og som en sidenote fortæller om skandalerne ved showet? Hvorfor lave en "omvendt artikel" hvor man beskriver noget andet end det man gerne vil fortælle om?

Det virker lidt som at beskylde en skuespiller for en elendig film blot for at fortælle at vedkommende faktisk vandt en oscar for den rolle og nu er nomineret til en ny Oscar.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Det var dét, Oscar-showet blev husket for.

Der står intet om - som du skriver - at det var Kimmels skyld. Tværtimod.

Alligevel var showet en katastrofe for Akademiet, hvorfor det er lidt overraskende (og modigt), at Kimmel får genvalg, da han vil minde seerne om 2017-showet.

Personligt glæder jeg mig dog til hans åbning i 2018, hvor han helt sikkert kommer til at gøre grin med netop dét, som 2017-showet bliver husket for: Skandalen.
Gravatar

#3 quin 1 år siden

#2, arhh, den må du længere ud på landet med. Overskriften får det til at lyde som om det er Jimmy Kimmels skyld, det giver jeg #1 helt ret i. Artiklen gør måske ikke, men overskriften gør. Virker næsten clickbait agtigt, og det troede jeg egentlig Filmz var bedre end.
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#3 Jamen konteksten er jo, at det er efter skandale-showet. Vi skal sætte den slags i kontekst som seriøst medie. Hvis læserne efter artiklen får den opfattelse, at Jimmy Kimmel var skyld i skandalen, så skal vi naturligvis genoverveje vinklen. Ord for ord er der umiddelbart ikke belæg for at lave den fejlslutning. Der er endda indsat direkte link til historien om 'de skyldige' i det, der altså var 'Historien' om Oscar 2017.
Gravatar

#5 Nagash 1 år siden

Ederhakme en ringe artikel. Hvorfor skrive det hele som om det er Kimmels skyld, når det er noget han på ingen måder har noget at gøre med. Og så først lige i sidste sætning fortælle, at han faktisk gjorde det godt.
Han gjorde det jo rent faktisk skide godt. Så at skrive han får "en chance til" er jo komplet latterlig.

Morten, du er virkelig ved at gøre din side til grin efterhånden. Jeg har ellers været ekstrem aktiv herinde i mange år, kun overgået af Geekalot, men den dalende kvalitet af artikler og at siden nu skal sovses ind i reklamer, der får min stakkels bærbar til at hakke og larme (trods det er en 4. generation i5), gør at jeg stort set ikke kommer herinde mere.
Gravatar

#6 Jeffe 1 år siden

Enig. Men er det ikke blevet standarden her på sitet? - Clickbait....suk.
Gravatar

#7 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#5 Fint med kritik, men at opfinde citater er ikke i orden. Fair play.

OT: Mht. annoncer så har de været her i mange, mange år. Er enkelte særligt irriterende, så er du som bekendt altid velkommen til at skrive direkte, hvor der oftest så bliver aktivt handlet på det.
Gravatar

#8 Nagash 1 år siden

@Morten,jeg beklager da, at du mener jeg opfinder citater. Men hvor stor foreslår er der lige på "en chance til" og "en ny chance"?

Og jeg adresserede dine reklamers ekstreme recoursebrug allerede da vi debatterende det i tråden om lige netop påtvungne reklamer. Det blev fejet af banen med, at du enten ikke kunne genkende det, eller at det ikke var et problem når du tjekkede det. Jeg har derfor valgt at acceptere at du ikke rigtig vil tage kritikken til dig og vælger så derfor ikke at bruge din side så meget mere. Ærgerligt, for jeg har ellers været rigtig glad bruger i mange år.
Gravatar

#9 Mejse 1 år siden

#8 nu syntes jeg også lige man skal være fair omkring reklamerne syntes da at der er blevet ændret på dem ofte og går ud fra grunden til at dit problem ikke blevet fixet (ikke et problem jeg nogensinde havde så ved det ikke) var at det måske lige netop var et problem kun du havde eller i hvert fald få
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#8 Synes, det helt generelt er god stil at citere korrekt. En chance til kan få det til at virke, som om artiklen skulle antyde, at det bliver en sidste chance for Kimmel. Han får derimod en ny chance som vært. Det er langt fra alle værter, der gør det. Og når man så tager det kaotiske show i betragtning, så var det bestemt ikke givet, at Kimmel ville returnere. Det er overraskende og modigt af Akademiet - og fortjent for Kimmel.

Som en sidste bemærkning til annoncer i denne tråd - vi kan sagtens diskutere det videre i en separat tråd - så har vi helt konkret anvendt indtægten fra blokeringen af adblock (flere betaler) til at fjerne et udvalg af irriterende annoncer, som der kom berettiget kritik af. Det er en bedre og mere solidarisk model, end at få skal se mange annoncer, imens adblock-flertallet ikke bidrager. Som sagt er antallet af annoncer blevet reduceret markant siden blokeringen af adblock, hvilket, jeg synes, er positivt.

Skriv ny kommentar: