Som tidligere nævnt kommer der snart en re-release af Ridley Scotts “Alien” i amerikanske biografer. Filmen vil dog være en udviddet version, der vil indeholde en 3 minutter lang scene, der aldrig før er blevet vist.

Scenen forklarer faktisk hvad der skete med Dallas [Tom Skerrit] og de andre”, har Scott sagt i et interview.

Da “Alien” først blev udgivet, havde Scott skrottet scenen, fordi han ville øge filmens tempo. Men efter noget betænkningstid er han nu glad for at sætte den tilbage i filmen.

Scott siger om scenen: “Jeg mente at den virkede som om den sinkede filmens dynamik, og nu når jeg ser den, tænker jeg: ‘det gør den rent faktisk ikke’. Jeg tror ikke vi gav den en fair chance dengang. Jeg mener den fungerer.

Fox vil udgive deres re-release af “Alien” i amerikanske biografer 31. oktober.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 ImpulzE 20 år siden

Lyder nice... *kan ikke vente*
"You shoot me in a dream, you'd better wake up and apologize"
Gravatar

#2 Spanner 20 år siden

Lyder som en billig måde at tjene penge på...
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#3 filmz-vassago 20 år siden

#2:

Den kommer jo sikkert i forbindelsen med releasen af den ventede Alien super box. Så det er nok ikke pga. af de 3 min, det tror jeg i hvert fald ikke - nok nærmere for at lave lidt hype omkring dvd-udgivelsen.

Jeg synes godt om ideen med at re-release film i biograferne igen. Jeg har f.eks ikke set Alien eller Aliens i biografen, og vil da klart se dem på det store lærrede inden jeg erhverver mig den kommende box. Det er jo op til folk selv at se dem igen, alle ved jo det er en 'gammel' film. Jeg håber i hvert fald at kunne få set mange af de gamle klassikere i biffen for første gang.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#4 El vez 20 år siden

Jeg er glad for man får scenen at se I filmen istedet for at den ligger som fraklippet scene på dvd'en.

Desuden har jeg ikke set de to første alien film i biffen, det ku være stort hvis de lavede et lignende arrangement i danmark (læs Imperial).
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#5 filmz-vassago 20 år siden

De har gjort det tidligere med Alien filmene, bl.a. i Odense, men jeg havde desværre ikke tid den aften.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#6 Hasselguff 20 år siden

I forbindelse med premieren til "Alien Resurrection" tilbage i 1997 holdte Imperial faktisk en "Alien" marathon, hvor de viste alle fire film i streg. Det var alt for fedt at se specielt den første film på det enorme lærred, selvom at kopien godt nok var noget snavset.

Efter knap ti timers film bliver man lidt øm i rumpen, men det var uden tvivl en af de største biografoplevelser jeg har haft. Lad os håbe at denne nye version også kommer op i de danske biografer.
Are you Quilty? No, I'm Spartacus.
Gravatar

#7 El vez 20 år siden

Måske med special edition af 2'eren også :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#8 filmz-Crystalstar1200 20 år siden

Jeg har set alle fire på det store lærred til både premieren og efterpå bl.a. i Imperial og udlandet. De oplevelser (specielt Alien og Alien 3 var meget flotte) har brændt sig fast og sukket efter repremiere i lang tid.

Jeg har sammen med kollegaere prøvet at se dem hjemme med projektor og et godt lyd system, men det kommer ikke i nærheden af den intense oplevelse det er at sidde og opleve dem sammen med 1000 andre.

Om de 3 minutter kan gøre så meget, tjaa måske, men næppe så meget som da Aliens S.E. udkom, for der var der virkelig meget nyt og som virkelig gjorde filmen endnu bedre. Så hvis det kun er ekstra alien splat - glem det ! Det er netop derfor Alien er så fed at den ikke drukner i Blood and Guts, men giver sig tid til at skræmme os.

Jeg tror, at jeg ved hvad jeg skal se i aften (... og nat !) efter arbejde :)

---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***
Gravatar

#9 filmz-Alex De Large 20 år siden

Ehm... er det ikke den scene der ødelægger det hele for Aliens? Altså den berygtede (SPOOOOOOOOOOOOOOOILER) Cucoon (end spoiler) scene? For den... er nemlig ret lam... :)

Skriv ny kommentar: