Instruktøren og skuespilleren Eli Roth har mange projekter på tegnebrættet, deriblandt en sci-fi-film kaldet “Endangered Species”, som han for tiden er i gang med at skrive manuskriptet til.

Roth udtaler, at han skriver rollerne efter, hvem han gerne vil have med i filmen, deriblandt især Brad Pitt, som han spiller sammen med i Quentin Tarantinos “Inglourious Basterds”, samt Josh Brolin.

Instruktøren fortæller, at han og Brolin længe har ledt efter noget, de kunne lave sammen, og efter at have spillet sammen med Pitt i “Inglorious Basterds” ville han mere end gerne arbejde sammen med ham igen.

Roth mener, at filmen, som skulle være inspireret af “Jurassic Park,” “Transformers” og “Cloverfield” – dog minus et gigantisk monster af en art – vil tage omtrent halvandet år at lave. Så hvis alt går godt, håber Roth at have filmen klar til en udgivelse i foråret 2011.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 filmz-Ominous 12 år siden

Jeg synes at Hr. Roth skulle holde sig fra at skrive og instruere ringe klicheret horror-wannabe-flicks, som blot overlever på at Tarantino af ukendte årsager vil lægge navn til og præsentere dem! Og jeg tvivler stærkt på at han har noget at tilbyde Sci-fi genren!
Gravatar

#2 Kruse 12 år siden

#1: Helt enig, og jeg håber heller ikke at Brad Pitt og Josh Brolin vælger at være med i en film der uden tvivl vil være elendig.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 Morpheus 12 år siden

Jeg synes nu ellers det lyder meget fedt.

Venter med at dømme den til jeg har set/hørt noget mere.
Gravatar

#4 mr gaijin 12 år siden

Gad vide, om alle disse scifi-projekter, der bliver annonceret for tiden, skyldes, at filmstudierne satser på, at "Avatar" vil skabe ny interesse for genren?

Jeg vil da håbe, at scifi-genren kommer til at dominere lige så meget i det nye årti, som superhelte-film har gjort i dette årti.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#5 davenport 12 år siden

Ja, det kunne være fedt. Faldt aldrig rigtigt for superheltene, men er total wild med scifi. Så kan vi vælte os i rumfilm og aliens :D
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#6 filmz-schliemann 12 år siden

Eli Roth's beskrivelse af filmen tyder altså på at den omhandler små dinosaurus robotter der ødelægger New York...? Det lyder dumt og da de 3 af Roth's film jeg har set (Cabin Fever, Hostel og Hostel 2) alle har været forholdsvis dårlige vil jeg holde mig væk fra denne.

Skriv ny kommentar: