Elizabeth Banks har fundet sit næste filmprojekt, “Cocaine Bear”, der produceres i samarbejde med “The Lego Movie”-skaberne Phil Lord og Chris Miller.

“Cocaine Bear” skabes hos Universal Pictures og markerer et afbræk fra de film, Banks tidligere har instrueret, nemlig “Pitch Perfect 2” og “Charlie’s Angels”-rebootet.

Den kommende Universal-film beskrives som en “karakterdreven thriller, der er inspireret af virkelige hændelser, der fandt sted i Kentucky i 1985.”

De virkelige hændelser drejer sig om en bjørn, der døde af en overdosis efter at have spist omkring 35 kg kokain. Stofferne var blevet tabt, da smugleren Andrew Thornton mistede kontrollen under et faldskærmsudspring, hvilket resulterede i hans død.

Manuskriptet til den absurde virkelige historie er skrevet af den relativt uprøvede Jimmy Warden, der indtil nu kun har skrevet Netflix-filmen “The Babysitter: Killer Queen”.

Banks selv producerer filmen i samarbejde med Max Handelman under deres produktionsselskab Brownstone Productions. “Spider-Man: Into the Spiderverse”-forfatterne Lord og Miller fungerer også som producere under deres Lord Miller-banner.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Det er muligt, at bjørnen døde, men sikken en fest den må have haft på sidste dagen :-)
"If you gotta go, go with a bang!" :-)
Sorte udgør kun 13% af den amerikanske befolkning, men står for 100% af alt voldskriminalitet ved Oscar uddelingerne.
Gravatar

#2 SnakePliskin86 2 år siden

Spændende. Hun mangler jo stadig at lave en god film. Mon hun knækker koden her...

Skriv ny kommentar: