Har du ikke fået nok af Glen Powell endnu? Bare rolig, ‘Anyone but You’ og ‘Hit Man’-stjernen vender snart tilbage på det store lærred med ‘Minari’-instruktør Lee Isaac Chungs ‘Twisters’.

Filmen kommer i biograferne den 19. juli og er en efterfølger til katastrofefilmen fra 1996, ‘Twister’, men med et nyt, ungt cast ledet af Powell og inklusive Daisy Edgar-Jones, Brandon Perea og Anthony Ramos. For at promovere den kommende blockbuster satte alle fire skuespillere sig ned med mediet Fandango for at diskutere filmens tilblivelse og det niveau af autenticitet, der blev søgt gennem brugen af praktiske effekter i filmen.

“Der er en sekvens i filmen, som jeg tror vil være en af de mest utrolige actionsekvenser nogensinde,” sagde Powell. “Det hele sker i én optagelse, og jeg tror, vi optog den i december med en regnmaskine. En af de koldeste nætter, jeg nogensinde har oplevet, hvor jeg blev trukket hen over en pool af en wire.”

Instruktør Lee Isaac Chung siger selv i interviewet: “Dette var måske det mest fysiske, jeg nogensinde har gjort, hvor man virkelig taler om mennesker, der bliver suget op i en tornado, men man genskaber, hvordan det er at blive ramt af vragrester og alt det der, så man ser rigtige stuntmænd blive suget op i luften, og man ser lastbiler flytte sig, og man hopper i en pool og bliver trukket, og det er som en fuld fysisk oplevelse.”

Men selv med alle de fysiske elementer i spil, måtte Powell og resten af holdet stadig finde en måde at præstere hver gang der blev råbt “Action!”

“Som skuespiller skal man virkelig investere sig selv, det kan ikke være delikat, det kan ikke se ømt ud,” sagde Powell til Fandango. “Tornadoer er ikke ømme, og man er nødt til at sætte sin krop på spil for at sælge den oplevelse, så jeg tror, det fede ved dette cast er, at alle er så engagerede. Alle er villige til at sætte deres krop på spil for at gøre ting, der sælger filmen, du ved, sælger oplevelsen.”

‘Twisters’ har premiere i biograferne den 19. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: