En fortsættelse til Josh Tranks succes fra 2012, “Chronicle”, er under udvikling hos 20th Century Studios — denne gang med kvindelige hovedroller.

Den originale film havde Dane DeHaan, Michael B. Jordan og Alex Russell i rollerne som en trio af high school-studerende, der får telekinetiske superkræfter. Hvor det først virker som evner, der binder dem tættere sammen, rives drengene gradvist fra hinanden med tragiske konsekvenser.

Læs også: “5 fantastiske superheltefilm og -serier, der ikke er DC eller Marvel”

Opfølgeren vil i stedet følge en gruppe kvindelige college-studerende, der ligeledes får specielle kræfter, fortæller producer John Davis til Forbes. Han siger om filmen:

“Vi arbejder på “Chronicle 2” lige nu, og jeg tror, den bliver fantastisk. […] Den kommer til at give os chancen for at fortælle historien på en ny måde. Vi fortæller den fra det kvindelige synspunkt. Det vil have været 10 år siden hændelsen i Seattle, og meget af det kommer til at beskæftige sig med fake news og virkelige nyheder og cover ups.”

Der er hverken noget nyt om, hvem der står for at instruere eller skrive filmen, og det er heller ikke klart, om nogen af hovedrollerne er blevet castet endnu, men vi holder jer selvfølgelig opdateret.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Får lidt bange anelser, når man bruger en films præmis, og bare laver en fuldstændig kønsskifte, hvor Ghostbusters og Terminator, XXX(den sidste, gider ikke slå op hvilket nummer i rækken det er), som nogle af de værste eksempler.

Men nu må vi se om der kommer en ny vinkel på det.

Hvorfor kommer der egentlig ikke en Charlies Angels, udelukkende med mandlige agentet?

Skriv ny kommentar: