Drager, magtkampe og fantastiske scenerier, er tilbage i den nyeste trailer til den længe ventede “Game of Thrones”-prequel “House of the Dragon”.

“Historien husker ikke blod. Den husker navne.”

Sådan lyder de ildevarslende ord fra den søfarende Lord Corlys Velaryon (Steve Toussaint), og ligesom med den sidste serie i George R.R. Martins fantasy-univers, er der igen et væld af navne i centrum for fortællingen.

I front har vi Targaryen-familien bestående af Kong Viserys I Targaryen (Paddy Considine), Prins Daemon Targaryen (Matt Smith) og Prinsesse Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy & Milly Alcock). Ved siden af har vi House of Hightower bestående af Kongens Hånd Ser Otto Hightower (Rhys Ifans) og hans datter Lady Alicent Hightower (Olivia Cooke & Emily Carey). Derudover introduceres vi til Prinsesse Rhaenys Velaryon (Eve Best) og Lord Corlys Velaryon, aka Sea Snake, fra Velaryon-klanen.

Læs også: “‘Game of Thrones’ får yderligere tre prequel-serier”

“House of the Dragon” foregår 200 år før handlingerne i den originale serie og fortæller den blodige historie om Targaryen-huset og den ødelæggende borgerkrig, der udspillede sig under deres regeringstid. Ikke overraskende viser traileren, at den nye serie har taget ved lære fra “GoT”. Igen får vi nemlig fornøjelsen af fantastiske kostumer, settings og scenerier, der i den grad medvirker til, at man kan leve sig ind i den drabelige virkelighed i Westeros.

Den 10 episoder lange serie er baseret på Martins bog “Fire & Blood”, der ligesom serien dykker ned i Targaryen-husets historie. Ryan J. Condal (“Rampage”) har skabt serien sammen med forfatteren.

Det første “House of the Dragon”-afsnit får premiere på HBO Max den 22. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: