Forvent død og ødelæggelse på fire hjul, når “Fast”-serien lakker mod enden i et jordnært og eksplosivt ræs om overlevelse.

Fra “Fast and Furious” til “Fast”; bilserien om pimpede biler og ulovligheder skruede op for alle elementer og centrerede familien som den primære drivkraft for Vin Diesels karakter, Dom Toretto. Røverierne har været plotforløbet i de sidste fiilm, men i takt med filmseriens afslutning er alting ikke længere det samme… Og dog; meget kan man genkende.

I den nye trailer får vi mere action at se. Jason Momoas Dante er på hævntogt og er både ude på at ødelægge verdenen og Torettos familie i et ønske om kaos. Flere tidligere skurke har haft et vendetta mod familien specifikt for tidligere handlinger, og Momoa er som sådan ikke meget nyt. Til gengæld virker han til at være mere voldsom og klar over, at den bedste måde at splitte en familie op, er ved at begrænse mulighederne for at redde alle.

Hvad skal der ske i den 11. og sidste “Fast”-film? Vin Diesel har ét bestemt ønske, som måske går i opfyldelse.

“Fast”-serien har allerede brudt grænser med rejser i rummet, jagt på indlandsis og et bilhop fra én bygning til en anden (!!!). Vi kan forvente mere fra samme skuffe. Dantes planer inkluderer en bombesprængning af Vatikanet, og biljagten for at stoppe bilen bliver vild for Toretto og familie. Så er barren sat for resten af de eksplosive scener, som kommer til at være i filmen.

Filmen instrueres af Louis Leterrier, som har instrueret “Transporter 2”. “Fast”-veteraner Justin Lin og Gary Scott Thompson skriver manuskriptet med den nye forfatter Dan Mazaeu (“Wrath of the Titans”). “Fast X” rammer biograferne den 18. maj.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 The_Corrector 7 måneder siden

Så længe Brie Larson er med, har folk ingen interesse i filmen, så hvorfor spilder I jeres tid på overhoved at skrive om den!
Gravatar

#2 Mads47 7 måneder siden

Fordi det giver clicks og der er en del bruger der ikke kan modstå at græde snot over Brie Larson ;)
Gravatar

#3 Miko666 7 måneder siden

#1 tal for dig selv...jeg er frisk på a se filmen
Gravatar

#4 The Man With a Lot Of Names 7 måneder siden

mere fast and furious? gab...
Gravatar

#5 Johnny42 7 måneder siden

Har ikke set de sidste 9. Og bringer også over denne. Da de begyndte at svinge biler over en kløft i et reb, så stod jeg for alvor af.

Jeg har kun set trailerne til alle filmene, men ud fra hvad jeg har set, så ser det ud til at blive dummere og dummere, hvor instruktørerne forsøger at finde nye måder at bevise at de dumpede i fysik i skolen.

Skriv ny kommentar: