“Fast X” er knap nok udgivet, før spekulationerne om den ellevte og sidste film i “Fast”-serien sættes i gang. Vin Diesel bidrager til rygtemøllen.

Dom Torettos familie har altid plads til én til. Gennem “Fast”-seriens film har karaktergalleriet gennemgået en omfattende udvikling, siden serien gik fra en spillefilmsserie med fokus på bilræs til en heist-serie med action i førersædet. Helen Mirren, Charlize Theron, Jason Momoa, Brie Larson, Jason Statham, Dwayne “The Rock” Johnson, Rita Moreno og John Cena er blot eksempler på kendte skuespillere, som er blevet en del af den nu over 20 år gamle filmserie.

Læs også: “Første trailer til “Fast X”: Jason Momoa og Brie Larson tager del i bilseriens næste saga

I et interview med Variety, udtaler filmens stjerne Vin Diesel, at han ønsker Robert Downey Jr. til at spille med i den ellevte “Fast”-film. Indtil videre har han et ønske om, at RDJ skal spille en “antitese til Dom Toretto”, Vin Diesels karakter. Der uddybes, at antitesen skal være en karakter, som promoverer AI og førerløse biler, hvilket går imod den menneskedrevne bilkultur, som resten af “Fast”-karaktererne udøver.

Diesels medskuespiller i “Fast”-sagaen, Michelle Rodriguez, har også sine egne ønsker til potentielle skuespillere i den ellevte “Fast”-film. Begejstret udtrykker hun et ønske om at se Matt Damon i “Fast”-universet.

Om Downey Jr. eller Matt Damon er blevet spurgt om rollen, ved vi ikke endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: