Batman skal kæmpe imod hele seks skurke i “The Batman”.

Det har længe været rygtet, at instruktør Matt Reeves vil lade Batman møde modstand fra et helt galleri af kendte DC-skurke i “The Batman”.

Det er angiveligt The Riddler, der trækker i trådene i en handling, hvor Robert Pattinson som den nye Bruce Wayne møder en række skurke.

De fire første skurke er angiveligt blevet afsløret – læs om det her.

Nu tilføjes yderligere to gammelkendte Batman-skurke til puljen.

Der er tale om Mad Hatter, som tidligere har optrådt i  DC animated universe, Batman-serien fra 1960’erne samt i serien “Gotham”. Han skal spilles af en mand i alderen 40-50 år.

Desuden venter der et gensyn med Two-Face, der i “Batman Forever” blev spillet af Tommy Lee Jones, inden Aaron Eckhart overtog i “The Dark Knight”. DC Films leder efter en mandlig skuespiller på 30-40 år til rollen.

Endnu er kun Robert Pattinson bekræftet til at medvirke i “The Batman”.

“The Batman” får premiere d. 25. juni i 2021.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Gridlock 11 måneder siden

Det er ikke første gang flere skurke optræder i en film... man kan frygte den ender lidt med og blive Spider-man 3 om igen, hvor der var flere skurke med og ingen fik den tid de skulle bruge til og være effektive.

Men kan se at de igen går efter de "sikre skurke" savner lidt en batman film der tør ta chancen med mindre kendte skurke og bygge dem op.
Kunne være fedt og se skurke som Ventriloquist/scarface, killer croc, Hugo Strange og ligne knap så kendte skurke.

Det skal Marvel alligevel ha probs for ved spider-man homecomming istedet for og hive green goblin ind igen igen gik de vulture, shocker samt en kort cameo af scorpion.

Kunne være fedt hvis vi kunne se mere af den slags hos DC også.
Tror specielt Ventriloquist og mr scarface, kunne være fed på det store lærred.
Jo vidst nogen ville måske tænke.. en ældre herrer der går rundt med en dukke der ligner en gangster ohh hvor skræmmende sikker på vi ikke også skal ta mr Egghead med også samt anti shark spray.

Dog tror jeg faktisk hvis man bruger Ventriliquest rigtigt samt dukken scarface kan det faktisk virke ganske godt.
Har kun set et clip fra Gotham hvor han bliver brugt, men der virker han faktisk ganske fint.

Skriv ny kommentar: