“Star Wars: Episode IX” kan byde på gensyn med skurk fra den originale trilogi.

I de første tre “Star Wars”-film var Emperor Palpatine – også kendt som Darth Sidious – chef for Darth Vader og Imperiet. Nu får han måske comeback, erfarer Express.

Et læk fra “Episode IX” viser tilsyneladende Kylo Ren på en jungle-planet, hvor han hidkalder en projektion af Palpatine, der viser Kylo Ren planerne til et nyt våben.

Scenen minder om en lignende sekvens fra “Star Wars Battlefront II”, hvor Luke finder et kompas, der førte ham til Ahch-To.

En tidligere lækage har peget på, at J. J. Abrams også er inspireret af “Revenge of the Sith” – læs om det her.

Intet er dog endnu bekræftet eller bevist, derfor skal rygtet tages med et gran salt.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Var der ikke noget med palpatine havde kloner eller hvordan var det var?
Ville være fed hvis man fik ham tilbage :)
Gravatar

#2 flumz 1 år siden

Både Palpatine og Vader havde kloner :)
Gravatar

#3 The one is back 1 år siden

can only be a flash back it will be like this
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

kunne være cool nok, de er jo også ved at løbe tør for ikke døde, gamle karakterer :P
Gravatar

#5 Mads47 1 år siden

flumz (2) skrev:
Både Palpatine og Vader havde kloner :)


Tror ikke de vælger kloner, hvis de går efter at bringe en karakter tilbage fra de døde. Hvis han vender tilbage fra de døde, så tror jeg det er via det han hentyder til under Opera scenen i Revenge of the Sith. Det ville give mest mening, fordi Palpatine har allerede sagt at det er en mulighed.

Jeg vil ikke have noget imod at han vender tilbage, så længe det bliver gjort og forklaret ordentligt. Men det kunne også sagtens være via holocrons, en måde hvor Siths kan leve indirekte videre ved.
Gravatar

#6 The one is back 1 år siden

Mads47 under Opera scenen hvad er det han siger?
Gravatar

#7 Mads47 1 år siden

The one is back (6) skrev:
Mads47 under Opera scenen hvad er det han siger?


Palpatine siger direkte at Darth Plaguise fandt løsningen og inden han døde lærte han sin Apprentice alt. Self er dette manipulation og en måde at tilbyde Anakin en løsning på hans problemer.

Dog det jeg tror du hentyder til er scenen hvor Palpatine afsløre sig selv overfor Anakin. Her fortæller Palpatine at den hemmelighed har han ikke løst i nu, men sammen kan de løse den.

Fra Revenge of the Sith og til Return of the Jedi er der gået 23 år. Jeg tror det er meget plausibelt at Palpatine kunne have knækket koden efter to årtier. Som Emperor brugte han ikke rigtig sin tid på at reagere over galaxen, men mere tid på at løse mysterier ang. the force.
Gravatar

#8 gladiator 1 år siden

De er da nødt til sådan en tåbelighed, når Rian Johnson smadrede trilogien med The Last Jedi... SUK en omgang l***.... Får Force Awakens til at ligne et mesterværk.
Gravatar

#9 Johnny42 1 år siden

Jeg vil håbe det lykkedes for ham at samle trilogien af trilogier. Det lyder til der kommer et gensyn med både Sheev Palpatine og Snoke.

Jeg håber også at vi i det mindste hører lidt mere om Darth Plagueis The Wise, samt muligvis om Darth Revan og Darth Bane. Og så måske også om profetien. Hvis Rey er en del af en anden profeti, kan det måske forklare nogle af de Mary Sue egenskaber hun har.
Gravatar

#10 Mads47 1 år siden

Johnny42 (9) skrev:

Jeg håber også at vi i det mindste hører lidt mere om Darth Plagueis The Wise, samt muligvis om Darth Revan og Darth Bane. .


Revan er næsten så godt som canon og så alligevel ikke. Det var mening at han skulle have været med i Mortis trilogien fra Clone Wars, desværre blev han cutted, selvom der var animationer og det hele. Men så til gengæld er mange events som optræder fra Knights of the Old Republic canon, som Scourge of Malachor og The Mandalorian Wars.

Johnny42 (9) skrev:
Og så måske også om profetien. Hvis Rey er en del af en anden profeti, kan det måske forklare nogle af de Mary Sue egenskaber hun har.


Tror ikke The Chosen One profetien er bundet til en person, men en form for genfødsel der sker når der er behov for en ny.

Skriv ny kommentar: