Jeremy Renner, der for tiden nyder kritisk succes for sin rolle i actiondramaet “The Hurt Locker,” er i en snak med The Modesto Bee kommet lidt ind på, hvad fremtiden har i vente for ham.

Renner nævner, at han vil medvirke i Ben Afflecks kommende film “The Town,” men kommer også til at tale lidt over sig, da han nævner, at han har været til audition for en rolle i den kommende fjerde film omkring Mad Max, der skal genoplive franchisen efter 25 år.

Han nævner dog ikke, om rollen, han har været til audition for, er den som Max, men da det er et projekt, der først står til at gå i gang tidligst i 2010, er det sandsynligt, at det er hovedrollen.


Endnu er intet dog sikkert, da der stadig ikke er udkommet særlig meget information om filmen, deriblandt om Mel Gibson vil vende tilbage, eller om det er en ny start for karakteren, som Gibson fik sit store gennembrud med.

Der har tidligere været snak om, at filmen skulle være en 3-D-animefilm, men den idé er dog sidenhen blevet droppet til fordel for endnu en film som live-action.

De tre film omkring Mad Max tæller “Mad Max” fra 1979, “Mad Max 2: The Road Warrior” fra 1981 og senest “Mad Max Tordenkuplen” fra 1985.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 filmz-Utyske 12 år siden

#10 .

Sjældne vil jeg ikke sige de er, hvis man kan klare sig uden danske undertekster, det kræver bare lidt benarbejde at finde de rigtige udgaver. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#12 misuma 12 år siden

Elsker post-apocalyptiske film og en fjerde film skal være velkommen. Får lyst til at gense Patrick Swayze i Steel Dawn eller hvad den nu hedder. Glæder mig til at se Viggo Mortensen og Denzel Warshinton (ved det er stavet forkert, orker ikke at rette) i hver deres post-apocalyptiske film.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: