I et tidligt stadie af manuskriptet til “Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand” stod den britiske komiker Russell Brand til at medvirke i filmen som Jack Sparrows lillebror. Som det kan ses i den endelige version, så blev den idé ikke til noget.

Se også: ”Pirates of the Caribbean 5″ er færdigskrevet.

Nu er nye rygter omkring “Pirates of the Caribbean 5” dog dukket op, som siger, at Brand overvejes til en rolle i filmen, hvor han vil skulle spille Sparrows nye sidekick.

Johnny Depp er selv fan af Brand, der ofte sammenlignes med Depp, hvorfor muligheden for at få den bizarre brite med i filmen burde være stor, da Depp har en del at skulle sige omkring “Pirates”-filmene.

Se også: Johnny Depp er lige ved at skrive under på “Pirates of the Caribbean 5″.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#21 Alex- 12 år siden

1'eren er i mine øjne allerede en klassiker. 2'eren var også fed men må indrømme at jeg synes 3'eren var den bedste.. Nok ikke mange der deler den mening. :p Kunne godt lide den måde den var meget overreageret på, meget ligesom en tegneserie eller en sømandshistorie. De bliver jo altid overdrevet. En fisk på én meter bliver hurtigt til en på to du ved. 4'eren var nok den dårligste efter min mening.. The Pirate-feeling var der bare ikke. Men kunne lidt godt lide den sidehistorie med den kristne sømand.
Russel Brand i en 5'er er bestemt ikke en idé jeg er fan af. Kan ikke udstå hans måde at spille skuespil på.. Ville nok have det ok med det hvis han havde en mindre rolle men ligefrem Jacks sidekick? Ellers tak. Synes også de skulle have valgt en mindre kendt skuespiller end Penelope Cruz til 4'eren. Vil hellere se semikendte.
Gravatar

#22 Slettet Bruger [2244399628] 12 år siden

AlexMilo (21) skrev:
...men må indrømme at jeg synes 3'eren var den bedste.. Nok ikke mange der deler den mening.

Jeg må sige at jeg er enig i den del af din kommentar. Sidst jeg så filmen omtalte jeg den med disse ord:
https://twitter.com/#!/Reschat/status/76017633505447936 skrev:
"At World's End" is my favorite of the series. It has everything one could ever desire from a pirate movie.
PLEASE DELETE THIS ACCOUNT!
Gravatar

#23 Alex- 12 år siden

https://twitter.com/#!/Reschat/status/76017633505447936 skrev:
"At World's End" is my favorite of the series. It has everything one could ever desire from a pirate movie.


Præcis. Jeg var underholdt fra start til slut, hvor de andre tre film havde nogle lidt langsomlige øjeblikke. Men var glad for at se at 4'eren også havde referencer til forlystelsen i Disneyland (scenen på skibet hvor et skelet ligger i en seng med et forstørrelses glas i hånden), men desværre ikke så mange referencer Som de andre film havde. Hvis Russel Brand laver en lille reference kan det da godt være jeg vil kunne lide ham. :D
Gravatar

#24 kassemir 12 år siden

Nooooo!!
Har efterhånden fået nok af Brand. Kan virkelig ikke se ham passe ind i det her univers, sorry.
Har ikke set 4'eren endu, men hvis Brand kommer med i 5'eren, så dropper jeg sgu nok at se den, i hvert fald hvis de giver ham en stor rolle.

Skriv ny kommentar: