Efter “Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand” blev et megahit, kommer det næppe som en overraskelse, at Disney gerne vil fortsætte med at smede pirateventyr, mens jernet er varmt.

Se også: Johnny Depp er klar til “Pirates of the Caribbean 5″.

Johnny Depp har dog tidligere været lidt påpasselig med at påbegynde en femte film lige med det samme, men lader nu til at have ændret mening. Ifølge et nyt rygte er Depp nemlig tæt på at skrive under på at medvirke i “Pirates of the Caribbean 5”.

Skulle Depp være klar på endnu en omgang skumsprøjt, kan filmens optagelser først påbegyndes efter “The Lone Ranger” er færdig med at blive skudt, hvilket realistisk set sætter biografpremieren til 2013 som det tidligste.

Et manuskript til “Pirates of the Caribbean 5″ er allerede blevet skrevet af Terry Rossio, som også har været med til at skrive franchisens andre film.

Se også: ”Pirates of the Caribbean 5” er færdigskrevet.Vis kommentarer (55)
Gravatar

#1 the_paki_don 12 år siden

I Ukendt Farvand har også omsat for over $1 milliard dollars, så det ville være smart at hoppe med nu, mens han stadigvæk kan få en stor hyre for det. For det er da sateme ikke for filmkunstens skyld, at han skal fortsætte.
Gravatar

#2 Babo Rises 12 år siden

Gaaaaaab mand/Depp.
Gravatar

#3 Collateral 12 år siden

Nu må manden snart have tjent penge nok, til at han kan lave nogle interessante film, som ikke nødvendigvis tjener ham ligeså mange penge.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 Batsy 12 år siden

Syndes den nye var underholdene og slog med lange baner de 2 og 3'eren, jeg vil gerne se en femmer, men nu må de sku snart runde Sparrows historie af, måske slå ham ihjel, eller han stopper hans pirat liv eller noget, da det her er kun gjort pga pengens skyld og ikke andet!


"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#5 MOVIE1000 12 år siden

Vil utrolig gerne se mere Pirates of the caribbean, også fordi jeg synes at 4eren ligger op til flere løjerlige eventyr med Kaptajn Jack Sparrow :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#6 x marks the spot 12 år siden

Stooop! Ikke flere "Pirates"-film.
Nr. 4 var jo fuldstændig ligegyldig.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#7 Djibyman 12 år siden

MOVIE1000 (5) skrev:
Vil utrolig gerne se mere Pirates of the caribbean


Enig, der var måske gerne et par nye karakterer jeg gerne så ikke dukkede op igen, den første værende Sam Claflin rolle, den fandt jeg komplet ligegyldig, den anden værende Penélope Cruz rolle, forstå mig ret, hun er lækker nok, men jeg syntes hendes karakter var irreterende, men hvad fanden, man overlevede jo både Bloom og Knightley i de 3 første så det går nok, så længe Depp og Rush begge er med så bare kom med lidt flere.
I never Apologize, i´m sorry but that´s just the way i am.
Gravatar

#8 Batsy 12 år siden

7# Jeg er lidt ked af at Jacks gamle "Crew" ikke er mere med i historien, Cotton var for sej!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Bruce 12 år siden

Nu faldt jeg i søvn et par gange undervejs, så måske man skulle se den igen på BD, for at se om man gik glip af noget interessant. Det udenom stank dog af ligegyldigheder.
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos
Gravatar

#10 BN 12 år siden

Babo Rises (2) skrev:
Gaaaaaab mand/Depp.


Det ærgrer mig, at han selv finder Sparrow-figuren så fascinerende. Det var da rimeligt morsomt første gang, men så er det også sagt.

Gid han i højere grad ville koncentrere sig om alvorlige roller fremfor komiske.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: