Den polske børneombudsmand Ewa Sowinska mistænker i øjeblikket det populære børneprogram “Teletubbies” for at være homoseksuel propaganda. Sowinska er specielt forarget over den lilla Teletubby Tinky Winkys optræden med en dametaske.

Tinky Winky blev tilbage i 1999 anklaget af den amerikanske prædikant Jerry Falwell for at være et homoseksuelt ikon på grund af sin farve og trekant på hovedet.

BBC-programmet om de farverige “Teletubbies” så første gang dagens lys i 1997 og er siden blevet vist i mere end 20 lande.Vis kommentarer (63)
Gravatar

#1 filmz-tom welling 14 år siden

Ja selvfølgelig. Hele holdet er homoseksuelt. De har selv en gang udtalt i et interview, at deres mening er at gøre så mange børn homoseksuelle som muligt. Men når hele holdet er homoseksuelt er det vel heller ikke så mærkeligt. Det har de i hvert fald selv udtalt.
Gravatar

#2 filmz-Bruce 14 år siden

Uha, jeg har lige set et klip på Youtube og jeg er nu homoseksuel!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Fik lige set et klip på Youtube med Kim Novak og kan nu konstatere, at jeg er heteroseksuel igen!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 filmz-bitbandit 14 år siden

Er det mig eller er Polen bare stadig 7-8 år bagud i forhold til resten af Vesteuropa? :) Og hvordan ser det ud mht. resten af Østeuropa?
Gravatar

#5 filmz-Bruce 14 år siden

Fik lige set et klip med Marianne Jelved på Youtube og kan nu konstatere, at jeg er aseksuel!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 dolphinfriendly 14 år siden

#1 Nåh ja - og fordi de er homoseksuelle, prøver de at trække deres seksualitet ned over hovedet på alle andre...? Ryster du på hånden, når du bliver klippet af mandlige frisørere eller bliver vejledt i Matas af en mand? ;)

#4 Der er jo opmærksomhed mht den østeuropæiske homofobi i øjeblikket, det virker som om noget skal noget ud af systemet

Gravatar

#7 gi-jones 14 år siden

#6: Rigtige mænd bliver ikke vejledt i Matas overhovedet. Sådan er det bare :)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#8 David Munch 14 år siden

Ja så blev det vidst afklaret..

#7 Rigtige mænd går slet ik i Matas.. :D
Gravatar

#9 gi-jones 14 år siden

#8: En regel der dog overgås af reglen: "Rigtige mænd ved hvornår de skal holde kæft og følge med konen i Matas." Men i de få tilfælde må man i det mindste holde behørig afstand til eskpedienter af ethvert køn.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#10 mr gaijin 14 år siden

De kunne kneppe hinanden i røven, og det ville ikke gøre børn mere eller mindre homoseksuelle. Homoseksualitet findes også i samfund, hvor der ikke er homoseksuelle i medierne. Det er ganske enkelt et spørgsmål om åbenhed og synlighed, og de konservative kræfter i Polen er åbenbart ude på at bekæmpe den synlighed ved at komme med beskyldninger mod programmer for babyer. Latterligt.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: