Promoveringen af den kommende “Mission: Impossible”-film har inkluderet billeder og hæsblæsende stunts. Nu er den første trailer udgivet.

Truslen om at skrive andre menneskers historie løber koldt ned af ryggen på Tom Cruises elskede actionhelt, Ethan Hunt. Hunt står over for Gabriel, som er antagonisten i “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”. Via avanceret teknologi forsøger Gabriel at udrydde menneskeheden og Hunt selv for at sætte sit eget mærke. Truslerne tvinger Hunt tilbage i arbejdstøjet en sidste gang.

I den seneste trailer præsenteres dele af historien, men mest af alt får man indblik i de mange vilde øjeblikke fra filmens halsbrækkende spektakler. Tidligere har vi rapporteret om motorcykelstuntet ud over en kløft, og det er kun toppen af kransekagen. Filmen disker også op med katapulterede togvogne, biljagter, øjeblikke med nul tyngdekraft og meget mere.

Den 13. juli udkommer “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” i danske biografer. Filmen er instrueret af Christopher McQuarrie (“The Usual Suspects”), som også har skrevet manuskript i samarbejde med Bruce Geller (“Mission: Impossible”) og Erik Jendresen (“Band of Brothers”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: