Will Smiths og Martin Lawrences fjerde installation i “Bad Boys”-filmserien har endnu ikke fået en premieredato. Til gengæld er der udlagt ny information om filmens skuespillere.

Fans af buddy cop-filmserien, som startede i 1995, har i løbet 3 film leveret kække oneliners i det solrige Miami. Stofferne skal indfanges, og din bedste ven/politipartner skal beskyttes mod trusler. Nu er der et ansigt at sætte på den skurk, som skaber problemer for de to strissere, Mike Lowrey og Marcus Burnett.

Eric Dane er annonceret til at spille med i “Bad Boys 4”, og indtil videre er planen, at han skal spille filmens antagonist. Dane har været aktiv siden 1991, hvor han startede inden for sitcomgenren med roller i “Saved by The Bell”, “The Wonder Years” og “Married…with Children”. Han har også spillet med i over 140 episoder af “Grey’s Anatomy”, og senest er han blevet rost for hans rolle som Cal Jacobs i HBO’s “Euphoria”. Sidstnævnte leverede ham en nominering hos anmeldernes prisuddeling: HCAA.

“Bad Boys 4” kommer til at samle kreative kræfter, som tidligere har arbejdet med filmserien. “Bad Boys for Life”-instruktører, Adil El Arbi og Bilall Fallah, og manuskriptforfatter Chris Bremmer vender tilbage. Udover dem er skuespillerne Vanessa Hudgens (“High School Musical”), Alexander Ludwig (“Vikings”) og Paola Nuñez (“The Sun”) spiller endnu engang side-om-side med Lawrence og SmithVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: