Ezra Millers dage som superhelt kan meget vel være talte, efter endnu flere anklager mod skuespilleren har fundet dagens lys.

Miller fortsætter med at stikke en kæp i hjulet på DCEU-maskineriet, og skuespilleren er endt med at blive et af Warner Bros. Discoverys største problemer (og dem har der ellers været rigeligt at tage af).

Læs også: “Johnny Depp har vundet i retssagen mod Amber Heard”

Miller blev tidligere i år anholdt på Hawaii efter to voldsomme episoder på en karaokebar. Efter at være blevet løsladt, fik de (Miller er nonbinær) et midlertidigt polititilhold udstedt mod sig af to beboere på et hostel, der havde ladet skuespilleren bo ved sig.

Stjernen brød angiveligt ind på deres værelse om natten, truede manden og sagde til ham: “Jeg vil begrave dig og din so af en kone.” Herefter stjal de efter sigende konens pas og mandens pung.

Over de sidste to uger er der blevet søgt om to nye tilhold over for “Fantastic Beasts”-stjernen. Det første er ifølge The Daily Beast blevet bevilget til en mor og hendes 12-årige nonbinære barn. Miller har tilsyneladende truet familien og opført sig upassende over for barnet.

Det andet tilhold er blevet søgt af forældrene til den nonbinære 18-årige Tokata Iron Eyes, da Miller ifølge forældrene har groomet og hjernevasket deres barn. Forældrene anklager stjernen for at have brugt “vold, intimidering, trusler om vold, frygt, paranoia, bedrag og stoffer til at have magten over den unge Tokata.”

Tokata Iron Eyes selv beskyttede Miller i en Instagram-video, hvor de blandt andet sagde: “Det er mit liv og mine beslutninger og jeg er skuffet over mine forældre og pressen – på alle måder.”

Nu rapporterer Deadline, at anklagerne mod skuespilleren – der i øjeblikket ikke er til at finde for myndighederne – skaber alvorlige udfordringer for den kommende DCEU-film “The Flash”. Her spiller de flere udgaver af filmens titelkarakter, der går under civilnavnet Barry Allen.

Warner Bros. Discovery har flere valgmuligheder, når det kommer til den 200 mio. dollar dyre film – ingen af disse er dog optimale. Man kan blandt andet vælge at skrotte presseturnéen inden filmens premiere den 22. juni 2023, eller man kan sende den direkte ud på HBO Max. Det er selvfølgelig også en mulighed bare at satse på, at filmen bliver et hit på trods af stjernens dårlige ry.

De mange anklager betyder ifølge Deadlines kilder, at Warner Bros. Discovery sandsynligvis har tænkt sig at droppe Miller fra fremtidige DC-projekter – selv hvis han skulle forbedre sin opførsel. Det betyder altså, at vi efter 2023 med stor sandsynlighed kan forvente at se en ny skuespiller i den røde superdragt.

“The Flash”, som er instrueret af “It”-instruktør Andy Muschietti, er allerede færdigoptaget, og en betydelig del af DCEU’s fremtid er afhængig af filmen. Her gør Michael Keaton nemlig comeback i rollen som Batman fra Tim Burtons superheltefilm fra 80’erne, mens også Ben Affleck vender tilbage til sin udgave af karakteren. Filmen introducerer os også til Sasha Calles Supergirl. Både Keatons og Calles karakterer kan ses i fremtidige DCEU-projekter.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

De?
Man omtaler kun nogen som "de" hvis der er tale om flere personer; eller hvis man er skizofren.
Hvis der absolut ikke skal bruges kønsbestemte betegnelser, så må man bruge "hen", som de gør i Sverige. Alt andet er er at gøre vold på sproget.

Et sted i artiklen nævnes et non-binært barn, som efterfølgende kaldes datteren. Det viser bare hvor svært det er.
Et andet sted står der:
"Tokata Iron Eyes selv beskyttede Miller i en Instagram-video, hvor de blandt andet sagde:"
Med "de" menes der så kun Tokata, eller er det både Tokata og Ezra?

Men mht indholdet af artiklen, ja så er der efterhånden kommet så meget frem der viser at Ezra Miller er et røvhul, så ud af vagten med ham/hen/den/det. Ezra må jo godt identificere sig for hvad som helst men være ordentlig over for andre mennesker.

At lave en recast for denne film ikke være gangbart da Ezra er hovedrollen og er med i de fleste scener. Da filmen er i kassen vil det ikke betyde noget for mig at Ezra spiller rollen. Men fremadretten skal de nok lede efter en anden skuespiller.
Gravatar

#2 Jacob X 1 år siden

Hvem skriver de her artikler? Den, de ham, hende. Du godeste. Tror jeg fik kræft i hjerne af at læse den.
Gravatar

#3 Beon 1 år siden

Instant headache efter at have læst det her...

Prøv lige at forestille jer en efterlysning!
Man ville jo tro at det var en dårligt lavet joke...
En ting er at man kan have svært ved at forstå hinanden på tværs af lande grænser, men nu er vi snart kommet til punkt hvor vi ikke kan forstå hvad vi siger til hinanden på vores eget sprog...

Skriv ny kommentar: