John Cenas titulære karakter er fyldt med blod i et nyt officielt setbillede fra “The Suicide Squad”-spinoffen “Peacemaker”.

Karakteren ser ikke ud til at holde tilbage, når det kommer til kampen for fred.

Peacemaker er en skurk, der har den reneste af intentioner: fred. Problemet ligger i, at han vil dræbe hvilken som helst mand kvinde eller barn for at opnå hans mål. Spørgsmålet er nu hvem og hvor mange han har dræbt for at se ud som han gør på billedet, der blev udgivet hos Empire.

Peacemaker: First Look At John Cena In James Gunn's The Suicide Squad Spin-Off Series – World-Exclusive | TV Series | Empire

John Cena selv har beskrevet karakteren som en “idiotisk Captain America”, hvilket må siges at stemme godt overens med hans moralske retningslinjer.

“The Suicide Squad” har et stort karaktergalleri at vælge fra, så James Gunn må have set noget helt specielt i Cena og hans karakter. I hvert fald får han som den eneste sin egen serie på 8 episoder, hvor Gunn står bag roret ved fem af dem.

Læs også: “‘The Suicide Squad’ går fuld James Gunn i ny trailer”

“Peacemaker” får premiere i januar 2022, men før vi giver al opmærksomhed til Cenas skurk, er der en hel gruppe af superkriminelle, vi først skal stifte bekendtskab med, når James Gunns “The Suicide Squad” har premiere den 5. august.

 Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: