Marvel Studios’ leder, Kevin Feige, udtalte et par uger tilbage, at der ikke var nogen planer om at lave en ny film baseret på den grønne og aldeles arrige kæmpe, Hulk. Efter karakterens succes i “The Avengers” lader det dog til, at Marvel har skiftet mening.

Se også: Superheltefilmen “The Avengers” superhitter i de danske biografer.

Imens Feige ikke selv har bekræftet, at Marvel planlægger en ny Hulk-film, så kommer hentydningen dog fra højt oppe i Marvel-hierarkiet, da Paul Gitter, der er ansvarlig for firmaets forbrugerprodukter, ser potentiale i Hulk, efter Mark Ruffalo fik stor ros for sin portrættering.

Gitter udtaler, at han var positivt overrasket over Hulks fantastiske modtagelse, hvorfor han ser muligheder i at ride videre på den positive bølge og muligvis re-introducere karakteren via en ny film i 2015, hvis populariteten fortsætter.

Før Ruffalo portrætterede Hulk i “The Avengers” blev han i nyere tid tidligere spillet af Eric Bana i “The Hulk” fra 2003 og Edward Norton i “The Incredible Hulk” fra 2008.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#1 Hr. Nielsen 10 år siden

Mark Ruffalo er også den hidtil bedste i rollen. Han giver den en menneskelighed som ingen af de andre og skiftet mellem 'Man and monster' er dermed langt mere effektivt.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#2 the_paki_don 10 år siden

Så er spørgsmålet blot, om det er Ruffalos/Hulks samspil med de andre karakterer/spillere, der har udgjort den vindende formular eller om det virkelig kan resultere i et godt solo udspil med Ruffalo? Er begyndt at blive rigtig glad for ham. :)
Gravatar

#3 Bruno 10 år siden

Ja, det er faktisk ikke en tosset plan. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 Hr. Nielsen 10 år siden

the_paki_don (2) skrev:
Så er spørgsmålet blot, om det er Ruffalos/Hulks samspil med de andre karakterer/spillere, der har udgjort den vindende formular
Det er selvfølgelig en god pointe og så må vi vel heller ikke glemme instruktionen også kan have haft noget at sige. Men som udgangspunkt, så synes jeg han er et godt valg til rollen, hvis vi skal se flere film om Hulken:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#5 Kviesgaard 10 år siden

Ja jeg må tilstå at jeg også gik hen og blev positivt overrasket af Mark Rufalos Hulk i The Avengers. Som the_paki_don skriver, kan det måske have noget at gøre med samspillet med de andre skuespillere. Og Joss Whedons instruktion skal man nok heller ikke glemme i den her forbindelse, som Thomas E. Nielsen også pointerer.

Hvis det går hen og bliver til en ny Hulk film, hvem skal så instruerer? Joss Whedon? Ser ud til at han havde fat i noget af det rigtige i The Avengers. Og hvem skal Hulks modstander så være i en eventuelt kommende Hulk film? Personligt kunne jeg godt tænke mig en pause fra General Ross, Betty Ross, Absorberen og den Afskyelige, som vi allerede har set i de nuværende Hulk Film. Hvad med Lederen? Er han ikke sådan lidt en ond, megalomansk udgave af Tony Stark? Det kunne måske også give en lidt anderledes film, hvor skurken ikke bare er en, der er cirka lige så stærk som Hulk. Men det er bare mine strøtanker.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 daneimp 10 år siden

Jeg mener klart at Hulk figuren er afhængig af medspillere, fordi den i sig selv ikke er andet end hjernedød smadder og ramasjang...
Gravatar

#7 Hr. Nielsen 10 år siden

daneimp (6) skrev:
Jeg mener klart at Hulk figuren er afhængig af medspillere, fordi den i sig selv ikke er andet end hjernedød smadder og ramasjang...
Det kan han jo også stadig få i sin egen film og der er da før lavet vellykkede film, hvor hovedpersonen forvandler sig til et udyr, som er lykkes......
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#8 Uncanny 10 år siden

Kunne godt se lidt mere til Hulk.

De kunne godt bruge Leader eller doc Samsom fra The Incredible Hulk!

Selvom jeg synes Edward Norton var en bedre som Banner, ser jeg gerne at man ik hele tiden skifter skuespillerne ud! :-)
"Eh, don't. Every joke, every pun, done to death, seriously".
Gravatar

#9 Babo84 10 år siden

Jeg synes bestemt ikke Ruffalo var den bedste i rollen. Det synes jeg stadig Eric Bana var. Både præstationen og rollen han spillede. Ruffalo var en forbedring af Norton, men egentlig ikke meget bedre imo, men dog bedre.
Gravatar

#10 batman291 10 år siden

Nu har jeg ikke set Avengers endnu, men sværger stadig til den første Hulk film med Eric Bana. For mig at se overgår den klart den nyeste specielt hvad angår det karaktermæssige men så sandelig også det fortælleriske og selve det layout filmen har. Ved mange er dybt uenige og peger på den sidste udgave med Norton men det ændrer ikke min mening. Der er så meget mere dybde i Ang Lee´s udgave.

Skriv ny kommentar: