Manglende salg af selskabernes populære tegnefilm på dvd hos de nu to største firmaer indenfor dette marked, Dreamworks Animation og Pixar, får dem nu til at nedjustere.

Nedjusteringerne tages meget alvorligt, da kreatørerne bag de to firmaer er nogle af de bedst kendte navne indenfor filmindustrien.

Det er især gået ud over selskabernes to sidste film, Dreamworks’ “Shrek 2” og Pixars “The Incredibles”. Der er ingen direkte forklaring på det manglende salg. Filmene indspiller mange penge i biografen, men er altså ikke så interessante på dvd.


Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 ajust 14 år siden

Tror det skyldes piratkopiering.

Men så burde de andre film jo heller ikke sælge ;s
Gravatar

#2 mr gaijin 14 år siden

Eftersigende skulle det være fordi, at de har sat forventningerne for højt. De skulle have solgt ganske godt på DVD, men selskaberne havde sat tallet meget højere, hvilket gjorde investorerne vrede, da salgstallene ikke levede op til, hvad selskaberne lovede.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#3 filmz-madhouse 14 år siden

Tror noget af forklaringen ligger i at der simpelt hen går for lang tid fra biografpremiere til DVD-release. Interessen og medieomtalen er borte når filmen udkommer på DVD.
Gravatar

#4 filmz-anders kusk 14 år siden

Næh, jeg vil nu give mit bud. For mange tegnefilm, før i tiden gik der et godt antal måneder mellem hver af dem. Nu går kan jeg ihvertfald ikke finde hovede og hale i hvilke der kommer på dvd for tiden og hvilke der går i biografen.

Det er jo lidt anderledes for tegnefilm i forhold til almindelige film, i tegnefilm er der næsten kun en type som bliver sendt i biografen for tiden(3d animationsfilm) hvorimod almindelige film f.eks. kan være en thriller, actionfilm, gyser osv.
Gravatar

#5 filmz-phalanx 14 år siden

3d animationsfilm er ikke så cool som førhen, det er mere nå nu har jeg set den, den var da okay, og så videre til noget andet
This is the one thing we didnt want to happen - Christopher Morris
Gravatar

#6 filmz-fiemie 14 år siden

hvis to voksne og to børn har set filmen i biografen med slik og sodavand koster det ca.300.- 400.- og så er det måske ikke så vigtigt at købe filmen på dvd når den koster 200.- så hellere vente til den er nede på 100.- .....personligt venter jeg de max 6mdr og det gælder næsten alle film...
Gravatar

#7 filmz-madhouse 14 år siden

#4 En 3D animationsfilm kan i princippet også genre inddeles. Der er intet i vejen for at lave en 3D animationsfilm, som er en gyser, en actionfilm eller noget helt tredje.
Gravatar

#8 davenport 14 år siden

Lokalt (i DK) er de generelt for dyre. Alle almindelige udgivelser fra Disney koster 199,- og det ser ikke ud til at ændre sig. (Lige nu kører nogle forretninger med 2 for 200 af de gamle Disney, men det er nok fordi de snart bliver trukket tilbage, pga. SE udgaver)
Hvis man ser på udgaver som Løvernes Konge og Alladin, så er det nogle meget flotte udgaver. LK i DTS. De bliver nødt til at lave udgaverne mere omfattende, for at interessen bevares (for de voksne.)
DVDmarkedet vokser stødt, og der er meget konkurrence, for det er jo ikke alle der som os køber sig fattige i film. "Almindelige mennesker" er nok meget selektive, når der skal punges ud for en film, for de fleste ser ikke filmen mere end et par gange, før den gemmes i skabet, eller lånes ud og glemmes.
Nu er det hovedsageligt i Danmark jeg mener, for filmene er for dyre (ligesom spil og musik). Hvis de kunne sælges for omk. halvdelen, tror jeg det kunne betale sig i længden.
Men phalanx har jo ret i, at animation ikke længere er så fedt, for vi ser det hele tiden, og det er ikke så overraskende, som det fx var første gang man så Toy Story.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#9 e-male 14 år siden

Jeg har hverken shrek 2 eller the incredibles på dvd, men jeg har set dem og jeg synes helt klart at det er nogle af de bedste 3d-animationsfilm, der er lavet indtil videre, og jeg skal helt klart eje dem på dvd.
Dog gider jeg ikke betal 200-250 kr. for dem, da det vil betyde at min dvd-samling ikke ville kunne vokse med samme tempo, som den gør nu, derfor venter jeg de 6-12 måneder det normalt tager for filmene at falde ned i pris til ca. 100 kr. eller derunder.
Batman: "You are a princess from a society of immortal warriors, and I'm a rich kid with issues. Lots of issues."
Gravatar

#10 filmz-ulrik ulmer 14 år siden

#6 det afhænger af hvilken biograf man går ind og ser film i, for priserne på billetter er forskellige fra bio til bio. Mine to søskende var inde i biografen sammen med to andre og se forpremiere på Bøllebob og Smykke Sally, og de gav 200 kr. i alt med slik og sodavand, og ikke nok med det så kom hovedpersonerne og instruktøren forbi hvor der blev givet autografer og svaret på spørgsmål, og det vil jeg da sige er pengende værd. :)

Jeg har selv være til forpremiere på to film i min lokale biograf (Scala i Svendborg) og det var Min Søsters Børn, og Gamle mænd i nye biler, og der kom hovedpersonerne fra begge film og besvaret spørgsmål og gav autografer. Men vil ikke sige det er så dyrt igen at gå i bio. :)
Azkaban.dk - Her får du seneste nyt fra Harry Potters magiske verden.

Skriv ny kommentar: