“Olsen-banden” har gjort det, og “Star Wars” har gjort det. Gået fra live-action til tegnefilm. Nu kan du se, hvordan “Indiana Jones” vil se ud som tegnefilm i imponerende fan-trailer.

Se også: Disney-chef: Der kommer endnu mere “Indiana Jones”

Det er Patrick Schoenmaker, der står bag traileren. Tilbage i forbindelse med “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige” fik Schoenmaker til opgave at designe en serie af samlerkort med Indiana Jones.

Det projekt fortsatte han med dette fan-projekt, en trailer på to minutter, som har taget fem år at producere for den passionerede fan.

I første omgang har Lucasfilm dog ingen planer om en animeret film eller serie baseret på “Indiana Jones”, men fokuserer i stedet for på en femte spillefilm med Harrison Ford, der får premiere i 2019.

Men som bekendt bliver Harrison Ford ikke yngre, så måske Lucasfilm burde overveje animationsvejen, hvis franchisen skal fortsætte ud i fremtiden? Patrick Schoenmaker vil helt sikkert gerne hjælpe til.

Se traileren her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 ThomasArnt 7 år siden

fedt lavet. Tænk hvis Disney hyrede ham ind og gav ham frie hænder til at lave en mini tegnefilmsserie i den stil.
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Fuck! Sådan en serie gad jeg godt se.
Gravatar

#3 Troels91 7 år siden

ved godt at det sikkert ikke er et eneste stående tilfælde, men musikken minder mig virkelig meget om den der spilles til 3D filmen i LEGO-Land.
Gravatar

#4 terrybogard277 7 år siden

De burde hyre ham til at lave Indiana Jone And The Fate OF Atlantis :D
Gravatar

#5 Miko666 7 år siden

Lort Lort og atter LORT !!!
Gravatar

#6 jonaspvideovidjo 7 år siden

Fin trailer men ... FEM ÅR!!!

Skriv ny kommentar: