Dougal Wilson står bag Paddingtons tredje eventyr, der har fået titlen “Paddington in Peru”.

Efter at have stået bag roret på to fuldstændig fortryllende “Paddington”-film, træder Paul King et skridt tilbage og indtager i stedet rollen som executive producer på den næste fortælling om den lille godhjertede bjørn.

Læs også: “Timothée Chalamet skal spille Willy Wonka i origin-historien ‘Wonka'”

I stedet er det altså Wilson, der nu kan sætte sig i instruktørstolen. Det rapporterer The Hollywood Reporter. Instruktøren har tidligere stået bag et væld af reklamer og musikvideoer, men “Paddington in Peru” bliver hans første spillefilm, og set i lyset af de to foregående film i franchisen er der rigtig meget at leve op til for spillefilmsdebutanten.

Filmen begynder optagelserne, der foregår i både London og Peru, i 2023. Både titlen og optagelseslokationerne tyder på, at vi kan forvente at se Paddington vende tilbage til sit oprindelige hjem i “det mørkeste Peru”.

Ben Whishaw har hidtil lagt stemme til den lille marmeladeelsker, der i London bor hos den engelske familien Brown, som spilles af Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Madeleine Harris og Samuel Joslin. Begge “Paddington”-film har haft store navne som Hugh Grant og Nicole Kidman i skurkerollen, så det bliver spændende at se, om vi kan forvente endnu en Hollywood-A-lister som 3’erens antagonist. Der er dog endnu ikke bekræftet nogle castmedlemmer til den kommende film.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: