På sølle 19 dage har bilfilmen “Fast & Furious 7” indtjent for over en milliard dollars. Helt præcist 1.153 milliarder dollars, hvilket gør den til den syvende bedste filmforretning nogensinde.

Se også: Tre nye “Fast & Furious”-film på vej

Ifølge The Hollywood Reporter har den syvende film i rækken med de mange gearskift alene i Kina indtjent 250 millioner dollars, hvilket gør, at den forventes at overhale “Transformers: Age of Extinction” som den bedste sælgende i Kinas filmhistorie.

Tallet for indtjening kan dog ikke bruges som helt korrekt målestok historisk set, da det ikke er korrigeret i forhold til inflationen.

“Fast & Furious 7” går stadig i de danske biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 Geekalot 5 år siden

Jeg vil personligt hellere betale for at se en film som Fast serien, Marvel eller Star wars, Star trek osv den genre, en at skulle betale penge for at se film som Boyhood, The Grand Budapest Hotel, Whiplash. Det er film jeg ville ha penge for at se. Ved udemærket godt hvor "kvaliteten" er henne og det er ikke i de film jeg gerne vil se, men det er der jeg er mest underholdt, og det er det jeg tælder mest.
Gravatar

#22 Elvira39 5 år siden

Geekalot (21) skrev:
Ved udemærket godt hvor "kvaliteten" er henne og det er ikke i de film jeg gerne vil se, men det er der jeg er mest underholdt, og det er det jeg tælder mest.
Kvalitet er vel det der giver dig hvad du søger? At vi så forsøger objektivt at vurdere at nogle film regnes bedre end andre er hvad det er. Jeg kan bare ikke tro du finder filmene dårlige og det behøver du jo heller ikke. Jeg fandt så heller ikke Boyhood god.

Skriv ny kommentar: