Har du allerede set Episode 4 af “The Last of Us”, som udkom natten til mandag, kan du se frem til lørdag den 11. februar.

HBO Max har netop udtalt, at tjenesten vælger at udgive den kommende episode i deres anmelderroste serie “The Last of Us” et par dage tidligere end planlagt. I stedet for den hidtil typiske udgivelse natten mandag udgives Episode 5 lørdag den 11. februar. Forklaringen er foreløbig, at udgivelsen ikke løber sammen med Super Bowl LVII, som sendes natten til mandag.

Den populære filmatisering med Pedro Pescal og Bella Ramsey som Joel og Ellie i en post-apokalyptisk fremtid har både taget redaktionen, anmeldere og seere med storm for dens adaptering af spillets historie til et velfungerende serieformat, som stadig lægger sig op ad den oprindelige fortælling om overlevelse, desperation og håb. Især Episode 3 har indtil videre været en mavepuster hos flere seere.

Læs også: “‘The Last of Us’ får endnu en sæson hos HBO”

Den tidlige udgivelse af Episode 5 er indtil videre et særtilfælde. Ved udgivelsen af Episode 6 og frem kan man stadig forvente at have det næste kapitel i sagaen klar på sin HBO Max-konto hver mandag. Sæsonfinalen udkommer mandag den 13. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: