Allerede næste år drager vi tilbage til det gamle Romerrige med Ridley Scotts længe ventede “Gladiator”-fortsættelse.

24 års ventetid bliver det til, hvis alt går som det skal for Scotts opfølger til hans Russell Crowe-anførte kæmpesucces fra ’00. Ifølge Deadline får “Gladiator 2” amerikansk premiere den 22. november næste år, og det er bestemt ikke usandsynligt, at vi også får filmen at se omkring samme tidspunkt herhjemme, selvom vi dog stadigvæk må vente på den danske premieredato lidt endnu.

I fortsættelsen er det af gode grunde ikke Crowes forrådte general Maximus, der er i spotlightet, men derimod Connie Nielsen-karakteren Lucillas søn, Lucius. Da Maximus reddede ham og hans mor i den første film, efterlod det et stort aftryk på den unge Lucius, der nu er en fuldvoksen mand.

Paul Mescal, der netop har modtaget sin første Oscar-nominering for sin rolle i Charlotte Wells’ “Aftersun”, er i forhandlinger om at spille filmens hovedrolle.

“Gladiator” er Scotts seneste klassiker til at opleve en revitalisering med en såkaldt legacy-fortsættelse årtier efter den første films premiere. Det samme oplevede vi først i 2017 med Denis Villeneuves mesterlige “Blade Runner”-fortsættelse, hvor Scott kun agerede executive producer.

Læs også: “‘Blade Runner 2099’: Ridley Scott-serie lander hos Amazon Studios”

På den kommende “Gladiator”-fortsættelse finder vi dog instruktøren tilbage med megafonen i hånden. Her har han slået sig sammen med David Scarpa, manuskriptforfatteren, der også har skrevet Scotts næste film, “Napoleon”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: