58,2 millioner afspilninger på fem dage. Interessen for traileren til J.J. Abrams kommende ”Star Wars: The Force Awakens” har været enorm, og traileren var da også den i 2014, som hev flest visninger hjem på kortest tid.

Se også: Mark Hamill tøvede med at sige ja til “Star Wars: The Force Awakens”

På den lange bane må “Star Wars” dog se sig slået af ”Fifty Shades of Grey”, der er blevet vist imponerende 93 millioner gange på YouTube.

“Star Wars: The Force Awakens” indtager andenpladsen over årets mest sete trailers med 81 millioner visninger, mens ”The Avengers: Age of Ultron” må tage til takke med tredjepladsen.

Du kan se den fulde Top 20-liste over årets mest sete trailers her.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Den fede 7 år siden

Det er seriøst flippet at høre Morten Vejlgaard Just klagesang overfor brugerne. Han beskylder Lawman for at kalde ham idiot, som så er endnu en løgn han må æde i sig igen. Nøj hvor skal du seriøst se at få tørret de øjne Morten og komme i gang med selvkritikken, før du begynder at pege fingre ad brugerne (og åbenbart er i gang med en bizar udvælgelsesproces om hvem der fortjener svar eller ej). Tillad mig nok engang at vende tilbage til det, som er det EGENTLIGE problem. At I har lavet endnu en håbløs artikel, og at I endnu engang forsøger at tale udenom.

Det giver sgu da for f.... sig selv, at man ikke kan kalde en trailer mere populær end den anden, når den har haft et halvt års forspring. Det er en fuldstændig værdiløs artikel.

Jeg er spændt på, hvor længe I kan blive ved med at sige "vi lytter til kritikken" alt imens I fortsætter I samme spor. I lytter IKKE, det er denne artikel det seneste eksempel på.


Gravatar

#12 Den fede 7 år siden

Og blot for at være konstruktiv: I kunne have lavet en Top 20 over, hvor mange visninger trailerne har fået den første måned efter deres udgivelse. Det ville være en legitim måling, og vigtigst af alt: Det ville IKKE være at spilde jeres brugeres tid.
Gravatar

#13 FelisLynx 7 år siden

Hey Morten!! god og informativ side i har kørende her.
Haters gonna hate;-)

Gravatar

#14 Slatne Shatner 7 år siden

#12 Tal for dig selv fede! Havde ikk set den liste før og jeg er sku ret chokeret over at fifty shadesfilmen er årets populæreste trailer. ville have spillet mine penge på avengers: ultron!!
Gravatar

#15 Den fede 7 år siden

Slatne Shatner (14) skrev:
og jeg er sku ret chokeret over at fifty shadesfilmen er årets populæreste trailer


Det er den heller ikke. Det var ligesom hele pointen. Man skal have objektive kriterier for at kunne sammenligne popularitet.
Gravatar

#16 HighFlyer15 7 år siden

Softcore porno på det hvide lærred og så undrer folk sig over at den er set af mange.
Tøserne går jo helt amok med det skidt.
Omvendt tror jeg nok vi havde fået et par over hovedet, hvis det var os drenge, som så frem til filmen. Tsk tsk.
Gravatar

#17 Alex- 7 år siden

Forstår ikke helt hvordan de views bliver gjort op..?
Ifølge youtube ligger Avengers 2 blandt de tre som nummer 1 med godt 60 millioner views, Star Wars på andenpladsen med 50 mil, og sidst Filthy Shades of Grey med næsten 40. Nogen der kan klargøre hvordan views bliver talt foruden optælningen på de egentlige videoer?

Skriv ny kommentar: