58,2 millioner afspilninger på fem dage. Interessen for traileren til J.J. Abrams kommende ”Star Wars: The Force Awakens” har været enorm, og traileren var da også den i 2014, som hev flest visninger hjem på kortest tid.

Se også: Mark Hamill tøvede med at sige ja til “Star Wars: The Force Awakens”

På den lange bane må “Star Wars” dog se sig slået af ”Fifty Shades of Grey”, der er blevet vist imponerende 93 millioner gange på YouTube.

“Star Wars: The Force Awakens” indtager andenpladsen over årets mest sete trailers med 81 millioner visninger, mens ”The Avengers: Age of Ultron” må tage til takke med tredjepladsen.

Du kan se den fulde Top 20-liste over årets mest sete trailers her.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 moulder666 7 år siden

Igen - igen - igen en totalt EB-overskrift.

Så fordi en trailer der blev udgivet i juli engang er blevet set flere gange end en trailer der blev udgivet for 3 uger siden er Fifty Shades of Grey mere populær end Star Wars? Suk....

Hæv dog niveauet - please!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Hey, tak for kritikken. Tager vi til os, men kunne bedre forstå den, hvis rubrikken havde lydt: "Fifty Shades of Grey er mere populær end Star Wars". Men der skrives jo netop i 2014. Vi laver gerne nyheden: "Nu er Star Wars-traileren den mest sete nogensinde", den dag det sker. Men der er vi bare ikke endnu.

Men vi lytter til din kritik. Vi har dog intet clickbait-ønske, da man helt simpelt ikke skal klikke på nyhederne på Filmz, som man skal andre steder :)
Gravatar

#3 Lawman 7 år siden

#Nu bliver der jo tale om rent flueknepperi, fordi du igen skal ind og agere redningsmand for en skidt formuleret overskrift. Det kan godt være at man ikke skal klikke på nyhederne, men måske I gør det for at skabe debat i jeres ellers døde forum?

Derudover lytter I ikke til kritik, for I får nærmest ikke andet end kritik, og alligevel gør I som I plejer...
Gravatar

#4 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#3 Tro mig, vi gør det bestemt ikke for at opmuntre til dine altid negative input, der fortæller, hvor forfærdeligt et sted Filmz er. Svarer vi på kritik, er det galt, svarer vi ikke, er det også galt, ifølge dig.

moulder666 er derimod en rigtig konstruktiv forumbruger, så en kritik fra den kant tager vi seriøst. Det kan du, Lawman, så tro på (sker næppe) eller ej.
Gravatar

#5 Lawman 7 år siden

#4 At det er galt når du svarer, hænger nok sammen med at det typisk sker på en meget nedladende måde jf. nyheden om at "amerikanerne vil ikke se Exodus", hvilket flere brugere også påpegede. Ligesom du også gør nu i øvrigt.

Grunden til at jeg ikke tror at I tager kritikken til efterretning er, at det jo ikke er første gang at der bliver stillet spørgsmålstegn ved jeres overskrifter og jeres indhold. Det har efterhånden været tilfældet lang tid, men stadig bliver der ikke gjort noget ved det.

At du så forsøger at score nogle billige point, ved at rose moulder666 som en konstruktiv forumbruger, og forsøger at underminere mine pointer er jo dybt latterligt. Jeg er ikke den første der har brokket mig over dig, og stillet spørgsmålstegn ved dine evner som anmelder og nyheds/"artikel"-skribent, og jeg er heller ikke den sidste.

Måske du bør se indad, og se på hvori problemet består og hvorfor folk kritiserer Filmz, frem for altid at glide af på kritikken?
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#5 Find gerne eksempler på, hvor jeg eller andre fra Filmz ikke har svaret dig i en ordentlig tone.

Jeg kan finde talrige eksempler på, hvor du - oftest i bydeform - kalder mig eller andre for idiot og andre ikke så rare ting.

Vi laver Filmz, så godt som vi kan. Vi fejler løbende, men har også en idé om, at vi gør nogle ting ret ok.

Må jeg helt oprigtigt spørge: Hvordan ville du reagere, hvis du dagligt på dit arbejde fik anonyme beskeder fra den samme person, der kaldte dig en idiot til dit job?

Jeg og alle de andre, der knokler dagligt på Filmz, vil gerne svare på alle de spørgsmål eller kritikpunkter (måske endda også ros engang imellem), du har, men stil dem på en ordentlig måde, som du helt sikkert gør IRL til kassedamen og andre, du møder på din vej.
Gravatar

#7 Lawman 7 år siden

#6, som jeg allerede har nævnt, så er dine kommentarer i nyheden om amerikanernes holdning til Exodus - Gods and Kings svært nedladende, også selvom den ikke er henvendt på mig. Ligesom dine kommentarer til mig her i tråden også er nedladende.

Og nej, det kan du ikke finde talrige eksempler på. Det eneste eksempel du kan finde, og som du åbenbart har taget nært, er at finde i Riot Club-anmeldelsen, og der bruger jeg et gammelt ordsprog på din bekostning. Så du må meget gerne finde eksempler på at jeg tilsyneladende ofte i bydeform kalder dig eller andre for idioter, for det har ikke været tilfældet.

Helt oprigtigt - det ville jeg da blive træt af. Men dette er som sagt heller ikke tilfældet her. Du er anmelder på et filmsite, med et tilknyttet debatforum. Det fordrer til debat, og oprigtigt talt så synes jeg ofte at du skriver nogle utroligt knudrede anmeldelser som det er meget svært at få noget ud af, og det stiller jeg spørgsmålstegn ved. Det er jeg ikke den eneste der gør.
Gravatar

#8 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#7 Så lad mig komme med et forslag: Lad os vaske den tavle. Du er jo Lawman, så måske kender du lidt til loven? Jeg gør ikke, men jeg ved, at hvis man har dummet sig og udstået sin straf, så kan man få en ny chance.

Er du frisk på gensidigt at give hinanden en ny chance? Det betyder ikke, at du skal bryde dig om alt på Filmz eller ikke lufte din kritik. Eller synes, jeg ikke skriver mærkeligt. Det må du meget gerne.

Men det betyder, at spørgsmål og direkte eller personlig kritik leveres i en god tone og med respekt. Og med et reelt ønske om at få et svar som - man så rent faktisk stoler på - er korrekt. Vi har faktisk de bedste intentioner.

Så skal jeg og resten af Filmz-holdet til gengæld se dig som en, der oprigtigt ønsker debatten, svar og Filmz det bedste. Og vi skal bestræbe os på at lave det bedste Filmz, vi kan. Også på baggrund af din feedback, som vi vil tage meget alvorligt, men ikke nødvendigvis altid være enige i - ligesom du ikke skal være enig med os.

Aftale?
Gravatar

#9 Lawman 7 år siden

#7 Jamen lad os sige at det er en aftale. Jeg vil dog lige pointere, at jeg ikke vil have skudt i skoene at jeg kalder folk for idioter, ok?

Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#9 2xaftale!

Glæder mig til benhård, men fair kritik af min Exodus-tekst i næste uge ;-)

Skriv ny kommentar: