Det er to år siden, at Johan Schlüters advokatfirma, der havde ansvaret for at administrere Copydan-midlerne for den danske filmbranche, blev politianmeldt for svindel. Nu rejser Bagsmandspolitiet tiltale for mandatsvig til 200 millioner kroner.

Se også: Peter Aalbæk efter at være udsat for millionsvindel: Pengene er brugt

Det er Business, der skriver, at Johan Schlüter sammen med to andre advokater er tiltalt i en sag af ‘særlig grov beskaffenhed’.

De 200 millioner kroner skulle være gået til film- og tv-branchen, men i steder har to af de tre advokater blandt andet udbetalt pengene til sig selv som honorar.

I kølvandet på sagen tilbage i 2015 gik Johan Schlüters advokatfirma konkurs.

Strafferammen for mandatsvig er op til otte års fængsel.

Følg Filmz Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 6 år siden

Surprise, surprise.. Og hvor er det dog fryd.. Desværre er pengene nok væk,så film selskaberne må nok se langt efter deres penge. Er også ret sikker på den "forretnings model" som Njord law firm/Opus Law lægger for dagen, også kun er en pengemaskine til advokaterne, tvivler meget stærkt på rettighedshaverne ser en krone af de inddrevne midler.
Gravatar

#2 Gridlock 6 år siden

#1 Ikke hvis de følger mange af de udenlandske firmaer der har lavet lige tricks, så ser rettighedsindehaverne meget lidt hvis slet ingenting af de penge.

Det er oftest sjovt man ser oftest dem der taler størst om andres rettigheder, være de første der bryder dem.

Vi har mandlige feminister der taler højt om kvindernes rettigheder på Youtube samtidig smutte rundt i landet og lade som om de er porno instruktører for og så narre kvinder til og ha sex med dem.

Vi høre om SJWs der kalder alle andre for pædofile og ligne og holde dem selv oppe som det ypperste, selv blive knaldet med fingrende i den mindreårig kagedåsen.

Og nu det her kan huske og ha set en artikel for længe siden hvor en masse af den her slags advokater eller filmselskaber være til en fest eller ligne.
Og der kørte sport på tv so far so good..right? nope hvis man nær studerede billederne kunne man se at der hvor de så sport var på en ulovlig streaming kanal.

Så ja mange af disse holier then thau typer er selv de største hyklere der findes.
Gravatar

#3 Justin 6 år siden

Der kan man da tale om af sætte Ræven til af vogte gods

Skriv ny kommentar: