”Filmen blev vist til et testpublikum, og Anderson måtte forfærdet se på, mens folk udvandrede i grupper og efterlod beskeder så som “Suck’d” på svarkortene. Modtagelsen ved den almindelige premiere var ikke meget bedre, men langsomt begyndte filmen alligevel at få et langt liv på videobånd, hvor flere og flere fik øjnene op for debuten.”

Sådan skriver Filmz’ Søren Ildved (Benway) om starten på instruktøren Wes Andersons karriere.

Anderson er biografaktuel med filmen “Fantastic Mr. Fox”, og i den anledning har Søren taget et nærmere kig på Andersons tidligere film, der ofte benytter skuespillere som Owen Wilson og Bill Murray og bl.a. tæller “The Royal Tenenbaums” og “The Life Aquatic with Steve Zissou”.

Du kan læse mere i artiklen Wes Anderson – den skæve virkelighed.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 Muldgraver 14 år siden

Mads83 (10) skrev:

Anderson formår at skabe en perfekt skæv, nostalgisk og kvasisentimental tone i hans film! En ubeskrivelig længsel hærger de smukke billeder...En "ah, so close, yet so far"-agtighed...nogen, der kan følge mig?


Jep.

Jeg smutter lige en tur forbi Politiken
"Mørk ånde i det grønne krat." G. Trakl
Gravatar

#12 Mads83 14 år siden

Gravatar

#13 sluppermand 14 år siden

Skidedygtig instruktør. Jeg var ikke synderligt begejstret for Mr. Fox, men jeg er stor fan af Bottle Rocket, Rushmore, Tenenbaums og Life Aquatic.
I don't love you, but you are the only women for whom I have no contempt.
Gravatar

#14 rockysds 14 år siden

Jeg er rigtig glad for Anderson generelt og synes ikke, han har lavet en dårlig film endnu. "The Life Aquatic with Steve Zissou" er formidabel film, og jeg fandt også rigtig meget at holde af i specielt "Rushmore" og "Fantastic Mr. Fox".
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."

Skriv ny kommentar: